Αρχική Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ 11 χρόνια στήριξης των πρακτορείων ΟΠΑΠ!

11 χρόνια στήριξης των πρακτορείων ΟΠΑΠ!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

To praktores.com έκλεισε και τον 11 χρόνο συνεχούς λειτουργίας του.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει συγκεντρώσει και αναδημοσιεύσει πάνω από 8100 άρθρα που ασχολούνται με τα τυχερά παιχνίδια .

Ο στόχος του praktores.com όλα αυτά τα χρόνια ήταν να ενημερώνει αμερόληπτα τους πράκτορες ΟΠΑΠ με νέα και ειδήσεις που τους απασχολούν επαγγελματικά.

Η σταθερότητα και η προσήλωση του στην προσφορά αντικειμενικής ενημέρωσης σε όλους τους πράκτορες ΟΠΑΠ όχι μόνο το κράτησαν πρώτο στην προτίμηση τους αλλά το έκαναν και το μοναδικό έγκυρο κανάλι ενημέρωσης τους.

Το praktores.com έχοντας συγκεντρώσει μια τεράστια εμπειρία και γνώση γύρω από την λειτουργία και τα προβλήματα των πρακτορείων, θα εγκαινιάσει μια νέα ενότητα στην αρθρογραφία του με σκοπό την βοήθεια του πράκτορα!

Στην ενότητα “Ο Βοηθός του Πράκτορα” θα συγκεντρώνει και θα δημοσιεύει άρθρα με καλές πρακτικές, καινοτόμες ιδέες, συγχρόνους τρόπους προσέγγισης πελατών, έξυπνα εργαλεία και πολλά άλλα που θα βοηθήσουν την καθημερινή λειτουργία του πρακτορείου.

“Ο Βοηθός του Πράκτορα” είναι ανοικτός και καλεί όποιον πράκτορα ή επαγγελματία έχει να προσφέρει με την γνώση, την εμπειρία, την εφευρετικότητα του, και με σκοπό την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των πρακτορείων.

Στο praktores.com@gmail.com  η ομάδα του praktores.com θα συγκεντρώνει και θα  δημοσιεύει όλα αυτά που βοηθούν την λειτουργία ενός πρακτορείου.

Μετά από 11 χρόνια λειτουργίας το praktores.com χωρίς καμιά αμφισβήτηση έχει κατακτήσει την θέση του μοναδικού συμμάχου των πρακτορείων που ενδιαφέρεται πραγματικά για την λειτουργία αλλά και τα έσοδα μόνο των πρακτορείων και τίποτε άλλο.

Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε τα σχόλια σας, τα άρθρα σας και την βοήθεια σας με σκοπό την αναβάθμιση του δικτύου των πρακτορείων ΟΠΑΠ  μόνο με  επωφελείς τρόπους για τους πράκτορες !

 Η ομάδα του praktores.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ