Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Ετοιμάζεται Στοιχημαχικό group από Κοντομηνα

Ετοιμάζεται Στοιχημαχικό group από Κοντομηνα

από
Μόνο 2 λεπτά

Κανάλι, ραδιόφωνο, site και εφημερίδα για τα τυχερά παιχνίδια

 Ένας από τους κεντρικούς παίκτες στην υπόθεση του Στοιχήματος στην Ελλάδα είναι εδώ και χρόνια ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος εκπροσωπεί στη χώρα μας την εταιρεία William Hill.

 Από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα σχέδια για την απελευ­θέρωση του Στοιχήματος, σε παρασκηνιακό επίπεδο οι εμπλεκόμενοι με τον χώρο άρχι­σαν να οργανώνονται, θέλοντας να είναι έτοιμοι για να ανταπεξέλθουν με αξιώσεις στις συνθήκες του νέου σκηνικού.

Ένας από τους κεντρικούς «παίκτες» είναι ο Κοντομηνάς, ο οποίος έχει καταστήσει προς πάσα κατεύθυνση ότι ενδιαφέρεται να παίξει κεντρικό ρόλο στον χώρο του Στοιχήματος.

Από τη στιγμή που ο Κοντο­μηνάς αποχώρησε από τα διοικητικά δρώμενα της τηλεόρασης του Alpha, ο γνω­στός επιχειρηματίας επικέ­ντρωσε την επιχειρηματική δραστηριότητα στο θέμα του Στοιχήματος. Όπως αναφέ­ρουν οι καλά αναφέ­ρουν οι καλά γνωρίζοντες τη συγκεκριμένη αγορά: «Ίσως και να είναι ο πιο κα­λά προετοιμασμένος επιχειρηματίας του χώρου».

Με δεδομένο ότι η κυβέρνηση καθυστερεί την ψήφιση του νόμου για την απελευθέρω­ση, ο Κοντομηνάς  βρήκε την ευκαιρία για να συνεχίσει τις επενδύσεις στο συγκε­κριμένο πεδίο, θέλοντας να είναι ετοιμοπόλεμος

Η στρατηγική

Στο πλαίσιο της γενικότερης στρατηγικής που έχει κα­ταστρώσει ο γνωστός επιχειρηματίας, σχεδιάζει μεταξύ των άλλων και τη δημιουργία ενός group media, που θα έχει ως αποκλειστικό αντικείμενο το Στοίχημα.

Με απλό λόγια ο Κοντομηνάς έχει αποφασίσει να φτιάξει έναν όμιλο πιστεύοντας ότι μέσω αυτού θα μπορέσει να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση του στον χώρο.

Σύμ­φωνα με τους γνωρίζοντες τις σκέψεις του επιχειρημα­τία, ήδη έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή σύγχρονων διαδικτυακών τόπων, οι οποίοι λειτουργούν στα πρότυ­πα των sites που διαθέτει η William Hill.

Πέραν των sites, ο Κοντομηνάς σκέφτεται σοβαρά να μετατρέψει μια από τις ζώνες του Ράδιο 9 σε ζώνη αθλητισμού και στοιχήματος

«Ελεύθερο» κανάλι

Εσχάτως, επί τάπητος έχει πέσει και η ιδέα της έκδοσης εφημερίδας που θα έχει ως αποκλειστικό αντικείμενο το Στοίχημα.

 Ήδη ο Κοντομηνάς έχει δώσει τις σχετικές οδηγίες και, όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου δεν αποκλείεται να τη δούμε να κυκλο­φορεί στα περίπτερα.

Παράλληλα, ο επιχειρηματίας δείχνει να μελετά και το ενδεχόμενο της δημιουργίας ενός στοιχηματικού καναλιού. Μάλιστα,αν και η αρχική ιδέα ήταν να βγει ένα κανάλι συνδρομητικό, ο ίδιος ο Κοντομηνάς την απέρριψε, πιστεύο­ντας ότι ένα τέτοιο project θα είχε τύχη μόνο αν ήταν «ελεύθερο» στην τηλεοπτική αγορά.

Πηγή: Η ΑΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ