Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Βingo-ΚΙΝΟ-ΛΟΤΤΟ και άλλα παιχνιδια ΟΠΑΠ ρυθμίζονται το 2020 !

Βingo-ΚΙΝΟ-ΛΟΤΤΟ και άλλα παιχνιδια ΟΠΑΠ ρυθμίζονται το 2020 !

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά
Το κράτος θα κερδίζει αρκετά εκατομμύρια
Οι παίκτες των τυχερών παιχνιδιών που ψάχνουν να κερδίσουν τον επιούσιο τους, μέσω αριθμών που προκύπτουν από τις κληρώσεις τόμπολας και των αριθμοπαιχνιδιών του ΟΠΑΠ, θα παίζουν στην βάση νομοθεσιών, που αναμένεται να ψηφιστούν στις αρχές του 2020.

Με τις νομοθετικές ρυθμίσεις για τόμπολα -bingo καθώς και την υπογραφή της σύμβασης με τον Οργανισμό Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου ( ΟΠΑΠ), πλέον όλα τα τυχερά παιχνίδια ρυθμίζονται και το κράτος θα κερδίζει αρκετά εκατομμύρια τόσο από τις αδειδοτήσεις όσο και από τους φόρους που θα εισπράττει από τα κουπόνια που παίζονται. 

Ήδη η εμπειρία με την ρύθμιση των ποδοσφαιρικών στοιχημάτων και της λειτουργίας των πρακτορείων όπου διεξάγονται τα τυχερά παιχνίδια, από τα οποία το κράτος αποκομίζει κάποια εκατομμύρια είναι ιδιαίτερα ενθαρυντική, με την εποπτεύουσα Αρχή Στοιχημάτων να ευελπιστεί ότι με την ολοκληρωτική πάταξη του παράνομου στοιχήματος,  θα αυξηθούν οι ροές προς τον δημόσιο κορβανά.

Όπως προαναφέραμε η σύμβαση με ΟΠΑΠ και οι σχετικές ρυθμίσεις που θα διέπουν την λειτουργία των αριθμοπαιχνιδιών του, όπως ΚΙΝΟ- ΛΟΤΤΟ- ΠΡΟΤΟ- ΤΖΟΚΕΡ και άλλα λιγότερο γνωστά παιχνίδια, προγραμματίζεται να γίνει τους πρώτους μήνες του 2020 και αφού τύχει σχετικής ενημέρωσης ο νυν Υπουργός Οικονομικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ από τους τεχνοκράτες που χειρίστηκαν την σχετική συμφωνία και λειτουργούσαν πάντα υπό την επίβλεψη του τέως Υπ. Οικ. ΧΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ο οποίος και έκανε όλες τις διαπραγματεύσεις.

Για το νομοσχέδιο ρύθμισης της τόμπολας σημειώνεται ότι προηγήθηκε δημόσια διαβούλευση και το τελικό κείμενο κατατέθηκε από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων και το Υπ. Οικονομικών στο Κοινοβούλιο προς ψήφιση.

Πλέον η τόμπολα ή το bingo όπως το ξέραμε παλαιότερα που ήταν κάτι μεταξύ κοινωνικής σύναξης και ψυχαγωγίας και διεξάγονταν σε σωματεία στα χωριά και τις πόλεις θεσμοθετείται και μπαίνουν σχετικοί κανόνες με τους διοργανωτές να πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις και προδιαγραφές και βεβαίως να πληρώνουν και σχετικές φορολογίες…

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Τόμπολα-ΚΙΝΟ-ΛΟΤΤΟ και άλλα παιχνιδια ΟΠΑΠ ρυθμίζονται το 2020 ” : στην πηγή: https://www.offsite.com.cy/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ