Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕΕΠ Tυχερά Παίγνια: Νέα εφαρμογή της ΕΕΕΠ για καταγγελίες

Tυχερά Παίγνια: Νέα εφαρμογή της ΕΕΕΠ για καταγγελίες

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα δημιούργησε η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ), προκειμένου να διευκολύνει τους παίχτες τυχερών παιγνίων να υποβάλλουν τις καταγγελίες τους για ζητήματα που προκύπτουν.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση της εφαρμογής είναι complaints.hgc.gov.gr   και βρίσκεται ήδη σε λειτουργία. Η νέα πλατφόρμα δέχεται αποκλειστικά επώνυμες καταγγελίες για τυχερά παιγνίδια που διοργανώνουν στην Ελλάδα εταιρείες που έχουν λάβει σχετικ΄ή άδεια.

Μέσω της ιστοσελίδας μπορούν να υποβληθούν, καταγγελίες για ζητήματα σχετικά με:

• τα διαδικτυακά παίγνια
• τα επίγεια Καζίνο
• τα παίγνια που διεξάγονται μέσω ραδιοτηλεοπτικών μέσων
• τα παίγνια της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε.
• τα παίγνια της ΟΠΑΠ Α.Ε. που διεξάγονται επίγεια.

Οπως δηλώνει η ΕΕΕΠ «κάθε καταγγελία που υποβάλλεται μέσω της εφαρμογής, θα πρέπει να τηρεί τις οδηγίες όπως αυτές αποτυπώνονται στο εισαγωγικό μήνυμα της. Για τη διευκόλυνση της διερεύνησης των καταγγελιών θα πρέπει αυτές να συνοδεύονται από συγκεκριμένα στοιχεία και πληροφορίες που αφορούν στην υπόθεση».

Υπογραμμίζει ότι «η νέα υπηρεσία αφορά αποκλειστικά στην υποβολή επώνυμων καταγγελιών πολιτών που παίζουν τυχερά παίγνια, που διοργανώνουν στην Ελλάδα εταιρείες που έχουν λάβει σχετική άδεια και όχι στον εντοπισμό και την αντιμετώπιση παράνομων σημείων διεξαγωγής (επίγειων ή διαδικτυακών)».

Ενημερώνει ότι «λειτουργεί ήδη εδώ και περίπου ένα χρόνο η εφαρμογή whistlers.gamingcommission.gov.gr, η οποία αφορά τις καταγγελίες πολιτών που σχετίζονται κατ΄ αποκλειστικότητα με εταιρίες που δεν έχουν λάβει σχετική άδεια και την αντιμετώπιση του παράνομου δικτύου διεξαγωγής παιγνίων και μπορεί να είναι επώνυμες ή ανώνυμες».

Τέλος, η ΕΕΕΠ απευθύνει κάλεσμα σε όλους να συμμετέχουν στην προσπάθεια αντιμετώπισης
ζητημάτων που παραβιάζουν το νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο διεξαγωγής τυχερών
παιγνίων

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Tυχερά Παίγνια: Νέα εφαρμογή της ΕΕΕΠ για καταγγελίες” στην πηγή: https://1voice.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ