Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Το κοινωνικό έργο του ΟΠΑΠ μέσα από τη ματιά των συνεργατών του

Το κοινωνικό έργο του ΟΠΑΠ μέσα από τη ματιά των συνεργατών του

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Ιδιοκτήτες καταστήματος ΟΠΑΠ μιλούν στον Γ. Ζουγανέλη για τις σημαντικές πρωτοβουλίες της εταιρίας στην Υγεία, στον Αθλητισμό και στην Απασχόληση.

Ιστορίες που αναδεικνύουν το κοινωνικό αποτύπωμα που έχουν οι αποτελεσματικές παρεμβάσεις του ΟΠΑΠ στους τομείς της Υγείας, του Αθλητισμού και της Απασχόλησης, αποκαλύπτουν οι συνεργάτες του δικτύου της εταιρείας.

Όλγα Φακίνου

Έξι ιδιοκτήτες καταστημάτων ΟΠΑΠ -από διαφορετικές περιοχές της Αθήνας- μιλούν στον Γιάννη Ζουγανέλη, με ενθουσιασμό και υπερηφάνεια, για τις κοινωνικές πρωτοβουλίες που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ. Με κύριο μέλημα τη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για τη νέα γενιά.

Ανδρομάχη Κακούρου, Γιάννης Ζουγανέλης

Συγκεκριμένα, μιλούν οι Όλγα Φακίνου (ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στο Χαλάνδρι), Ανδρομάχη Κακούρου (Ζωγράφου), Χρήστος Ταμπάκης (Παγκράτι) Κωνσταντίνος Σταράκης (Βούλα), Ράνια Πολύζου (Ταύρο), Λάμπρος Διώτης (Άγιο Νικόλαο).

Χρήστος Ταμπάκης, Γιάννης Ζουγανέλης

Αναφέρονται στο σπουδαίο έργο ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Κωνσταντίνος Σταράκης

Στο πρωτοποριακό πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ που υποστηρίζει 18.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Ράνια Πολύζου

Καθώς και στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward, που βρίσκεται στο πλευρό 69 μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Λάμπρος Διώτης, Γιάννης Ζουγανέλης

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Το κοινωνικό έργο του ΟΠΑΠ μέσα από τη ματιά των συνεργατών του” στην πηγή:https://govnews.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ