Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕΕΠ Το νέο στρατηγείο της Επιτροπής Παιγνίων και το deal με το Δημόσιο

Το νέο στρατηγείο της Επιτροπής Παιγνίων και το deal με το Δημόσιο

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Σε νέο κτίριο αναμένεται να μετακομίσει η Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ), η οποία πλέον αποκτά το δικό της σπίτι για τις επόμενες δεκαετίες. Σήμερα τα κεντρικά γραφεία της εποπτεύουσας αρχής στεγάζονται σε ένα κτίριο επί της οδού Αχαρνών, το οποίο μισθώνει από τον όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΕΧΑΕ), στον οποίο ανήκει το συγκεκριμένο ακίνητο. 

Ωστόσο, οι πολύμηνες προσπάθειες του προέδρου της Επιτροπής, Δημήτρη Ντζανάτου, όπως φαίνεται απέδωσαν καρπούς καθώς πρόσφατα έκλεισε και επίσημα η συμφωνία με το Δημόσιο, καθώς αναρτήθηκε η σύμβαση παραχώρησης χρήσης του καινούργιου κτιρίου, το οποίο εντάσσεται στο μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων που διαθέτει ο ΕΦΚΑ. Πρόκειται για μια ιστορική οικοδομή, η οποία βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην Στοά Εμπόρων επί της οδού Βουλής στον αριθμό 8-10. 

Οι εργασίες ανακαίνισης 

Προτού μεταφερθεί στην καινούργια στέγη, θα προηγηθεί ένα εύλογο διάστημα όπου θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την ανακαίνιση και την αναβάθμιση των χώρων με γνώμονα την ιστορικότητα και την αρχιτεκτονική του κτιρίου. 

Σύμφωνα με την Επιτροπή, οι εργασίες της ανάπλασης κρίνονται σημαντικές, ενώ προβλέπεται να απαιτηθεί ένα σημαντικό χρονικό διάστημα προκειμένου να ολοκληρωθούν και να εκκινήσει η μετεγκατάσταση του συνολικού προσωπικού και των υπηρεσιών της ανεξάρτητης αρχής. 

Με την οθόνη των Live Pro της Master Bet  προσφέρεις στους παίκτες του πρακτορείου σου έγκυρα ζωντανά αποτελέσματα και ΧΩΡΙΣ προβλήματα και ελλείψεις !

Σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση των εργασιών ανακαίνισης, θα επιδιωχθεί η χρηματική ενίσχυση από εξωτερικούς πόρους με στόχο τη μείωση του κόστους για την ΕΕΕΠ. Παράλληλα, αναμένεται να ζητηθεί η συνδρομή φορέων του Δημοσίου με εμπειρία σε τεχνικά έργα καθώς η Επιτροπή δεν έχει αντίστοιχη με στόχο να διασφαλιστεί η πιστή εφαρμογή των σχετικών ρυθμίσεων καθώς και το καλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα. 

Τα Live Pro της Master Bet σχεδιασμένα για να βοηθούν τον πράκτορα!

Σύμφωνα με την Επιτροπή, η θέση και η ιστορικότητα του κτιρίου σε συνδυασμό με τα στοιχεία της αρχιτεκτονικής του, αναμένεται να ενισχύσει το γενικότερο κύρος της ΕΕΕΠ, η οποία δεσμεύεται να αντιμετωπίσει με σεβασμό κάθε παρέμβαση που θα κάνει προκειμένου το κτίριο να καταστεί λειτουργικό και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εργαζομένων της. Η Επιτροπή, λοιπόν, μέσα από αυτή την κίνηση αναμένεται να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας που παρέχει στο προσωπικό της, αναβαθμίζοντας παράλληλα τις υλικοτεχνικές υποδομές της, κάτι που αποτελούσε για αρκετό καιρό βασική επιδίωξη του προέδρου. 

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Το νέο στρατηγείο της Επιτροπής Παιγνίων και το deal με το Δημόσιο” στην πηγή:https://www.capital.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ