Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Stop στο στοίχημα για λήπτες ΕΕΕ στην Κύπρο

Stop στο στοίχημα για λήπτες ΕΕΕ στην Κύπρο

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Πριν το τέλος του χρόνου θα λειτουργήσει η Εθνική Πλατφόρμα Αυτοαποκλεισμού Παικτών, αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή Ατζέντα στον Active, η Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων Ιωάννα Φιάκκου.

Όπως εξήγησε η κα Φιάκκου η εν λόγω πλατφόρμα περιλαμβάνεται στους Κανονισμούς Προστασίας Παικτών, Νεαρών Ατόμων και Παθολογικών Παικτών.

Ακόμα ψάχνεις τρόπο να ζωντανέψεις το μεγάλο παιχνίδι στο πρακτορείο σου?

Δοκίμασε τα ΕΞΥΠΝΑ στατιστικά KINOPRO δωρεάν και θα δεις την διαφορά απο τους παίκτες σου !

Η αυτοεξαίρεση είναι μια διαδικασία η οποία χρησιμοποιείται ως ένα εργαλείο ελαχιστοποίησης του αρνητικού αντίκτυπου της υπέρμετρης ενασχόλησης με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια. Παρέχεται από τους παρόχους στοιχηματικών υπηρεσιών προς τους παίκτες που αναγνωρίζουν ότι η ενασχόληση τους με το στοίχημα πιθανόν έχει αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή τους και για αυτούς τους παίκτες οι οποίοι θέλουν να έχουν καλύτερο και αποτελεσματικότερο έλεγχο της στοιχηματικής τους δραστηριότητας.

Ο παίκτης, ο οποίος αποφασίζει να αυτοεξαιρεθεί από την στοιχηματική δραστηριότητα είτε για καθορισμένο χρονικό διάστημα είτε επ’ αόριστον, υποβάλλει αίτημα στον πάροχο στοιχηματικών υπηρεσιών για εθελοντικό αποκλεισμό. Ο μεν πάροχος στοιχηματικών υπηρεσιών είναι υπεύθυνος για άμεση ικανοποίηση του αιτήματος του παίκτη για αυτοαποκλεισμό από το στοίχημα, αλλά εναπόκειται στο ίδιο το άτομο εάν θα τηρήσει τη διαδικασία αυτοεξαίρεσης.

Η διαδικασία της αυτοεξαίρεσης καταδεικνύει ότι ο παίκτης αναγνωρίζει, σε κάποιο βαθμό, ότι η ενασχόληση του με το στοίχημα έχει ξεφύγει από το όριο που έχει θέσει και προκαλεί αρνητικές συνέπειες, καθώς επίσης αναλαμβάνει την προσωπική ευθύνη να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με εθελοντική χρήση του εργαλείου αυτοεξαίρεσης.

Όπως εξήγησε η κα Φιάκκου σε πρώτη φάση η πλατφόρμα θα λειτουργήσει για το διαδικτυακό στοίχημα και ακολούθως θα προστεθεί και το επίγειο στοίχημα. Πρόθεση τους όπως ανάφερε είναι να αποκλείονται αυτόματα από το στοίχημα όλοι όσοι λαμβάνουν Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα από το κράτος.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Stop στο στοίχημα για λήπτες ΕΕΕ στην Κύπρο” : στην πηγή:https://www.philenews.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ