Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΙΝΤΕΡΝΕΤ Δημήτρης Ντζανάτος ΕΕΕΠ. Το πως θα γίνεται ο έλεγχος δεν είναι δουλειά των ελεγχόμενων!

Δημήτρης Ντζανάτος ΕΕΕΠ. Το πως θα γίνεται ο έλεγχος δεν είναι δουλειά των ελεγχόμενων!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

«Το πως θα γίνεται ο έλεγχος δεν είναι δουλειά των ελεγχόμενων και είναι προφανές. Είναι δική μας δουλειά και ξέρουμε πως θα γίνει. Ούτε έχει λογική αιτιολόγηση οι επιχειρήσεις να ανησυχούν τόσο μήπως κάποιες άλλες επιχειρήσεις φοροδιαφεύγουν. Δεν θέλω να επεκταθώ στο θέμα», είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιγνίων Δημήτρης Ντζανάτος, απαντώντας σε ερώτηση του mononews.gr σχετικά με τα θέματα που έθεσε στην Επιστολή που του απέστειλε χθες η Ένωση Εταιρειών Διαδικτυακών Παιγνίων.

Σήμερα όλα γίνονται από το κινητό τηλέφωνο.
Βάλε και το δικό σου το πρακτορείο στα κινητά χιλιάδων παικτών!
Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ

Γι αυτό και στη χθεσινή επιστολή της η Ένωση Εταιρειών Διαδικτυακών Παιγνίων  αναφέρθηκε «στην αλλαγή που προωθεί η Επιτροπή Παιγνίων, στη βασική υποχρέωση των εταιρειών για διατήρηση των server τους εντός χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του ΕΟΧ, ώστε να μπορεί  να παρακολουθεί η Επιτροπή σε πραγματικό χρόνο τόσο των εσόδων τους όσο και όλων των κινήσεων που πραγματοποιούνται.  Διασφαλίζοντας  έτσι τόσο τα δημόσια έσοδα και το υπεύθυνο παιχνίδι, όσο και τον ίδιο τον υγιή ανταγωνισμό, δεδομένου ότι η εκμηδένιση της δυνατότητας φοροδιαφυγής δημιουργεί εκ των πραγμάτων ίδιους όρους για όλες τις εταιρείες που θα λειτουργούν με άδεια στην Ελλάδα».

Ο κ. Ντζανάτος, σημειώνει επίσης στην ερώτησή μας σχετικά με την απόφασή του να δώσει τις μόνιμες άδειες σε δύο φάσεις:

«H αγορά του διαδικτυακού είναι «ανοικτή» αγορά, το καθεστώς που ισχύει δεν είναι το καλύτερο δυνατό αλλά από αυτό κάποιοι έχουν κερδίσει πολλά.

Από τη στιγμή που ανοίγει η αγορά και γίνεται ρυθμιζόμενη έστω και σταδιακά, κάποιοι χάνουν και κάποιοι άλλοι θα κερδίσουν.

Είναι τα λεφτά βέβαια για τις άδειες αλλά κυρίως είναι ότι θα αρχίσει να μπαίνει μία τάξη σε αυτό το χώρο.

Για τους νέους γιατί να μην πάρουν άδειες αν είναι εντάξει; Θα πληρώσουν στο δημόσιο και επιπλέον οι ίδιοι δέχονται να λειτουργήσουν για ένα διάστημα με δυσμενέστερο καθεστώς σε σχέση με τους παλιούς που φυσικά δεν θα ήθελαν να αλλάξει ποτέ το καθεστώς που σήμερα τους διέπει.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Δημήτρης Ντζανάτος (Επιτροπή Παιγνίων) στο mononews: Το πως θα γίνεται ο έλεγχος δεν είναι δουλειά των ελεγχόμενων” : στην πηγή:https://www.mononews.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ