Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Σε λειτουργία ξανά τα πρακτορεία ΟΠΑΠ – Η κίνηση την πρώτη μέρα / Εξυπηρέτηση στα “όρθια”

Σε λειτουργία ξανά τα πρακτορεία ΟΠΑΠ – Η κίνηση την πρώτη μέρα / Εξυπηρέτηση στα “όρθια”

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Ισχυρό οικονομικό πλήγμα δέχθηκαν από την δίμηνη καραντίνα και τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, που σήμερα άνοιξαν ξανά για να υποδεχθούν τους κυνηγούς της τύχης.

Τα μέτρα προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό τηρούνται πολύ… ευλαβικά αφού προβλέπουν ακόμη και την απολύμανση των στυλό που χρησιμοποιούνται κάθε φορά που συμπληρώνεται ένα τυχερό δελτίο.

Πλέξιγκλας, αντισηπτικά,, απολύμανση, καλός αερισμός του χώρου και αποστάσεις ασφαλείας είναι μερικά από τα μέτρα. Όσον αφορά για τη μάσκα, αν και υπάρχει αυστηρή σύσταση από τις αρχές, θεωρείται προαιρετική τόσο για υπαλλήλους όσο και για πελάτες ενώ τα στυλό παύουν να περνούν από χέρι σε χέρι, εαν προηγουμένως δεν έχουν απολυμανθεί.

Αναβάθμισε την θέση του πρακτορείου σου στον ανταγωνισμό και δώσε ηλεκτρονικά κίνητρα στους παίκτες να το επισκέπτονται!

Η νέα πραγματικότητα για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ “βγάζει” τα καθίσματα από τον χώρο και η εξυπηρέτηση ή παραμονή για παρακολούθηση των παιχνιδιών θα γίνεται μόνο στο “όρθιο”. Κάποιοι ιδιοκτήτες πρακτορείων πάντως έχουν ήδη στρέψει τις οθόνες τους προς τις τζαμαρίες ώστε η παρακολούθηση να γίνεται σε ανοιχτό χώρο.

Για την μετά – καραντίνας εποχή των πρακτορείων μιλά στο Ράδιο Λαμία και το LamiaNow, o πρόεδρος των πρακτόρων ΟΠΑΠ Φθιώτιδας, Φωκίδας, Ευρυτανίας Νίκος Πασαπόρτης.

Να ευχαριστήσουμε για τις φώτο και το βίντεο το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ Νίκος Μαμαλιός στην Υψηλάντου 112

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Σε λειτουργία ξανά τα πρακτορεία ΟΠΑΠ – Η κίνηση την πρώτη μέρα / Εξυπηρέτηση στα “όρθια” ” : στην πηγή:https://lamianow.gr/f

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ