Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Πρώτη εβδομάδα με ανοιχτά πρακτορεία ΟΠΑΠ. Τι λένε οι πράκτορες!

Πρώτη εβδομάδα με ανοιχτά πρακτορεία ΟΠΑΠ. Τι λένε οι πράκτορες!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 3 λεπτά

Ο κόσμος επέστρεψε στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Mε ασφάλεια και αυστηρή τήρηση των μέτρων λειτουργούν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ εδώ και μία εβδομάδα. Όπως δηλώνουν οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων, η κίνηση έχει επανέλθει στα επίπεδα του περασμένου Μαΐου, μετά την άρση του πρώτου lockdown, και δεν παρατηρούνται, φαινόμενα συνωστισμού ή ουρές.

Όπως σχολιάζει ο κ. Νίκος Φυκίρης, ιδιοκτήτης ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ στη Λ. Πεντέλης, στα Βριλήσσια, «ο κόσμος περίμενε με ανυπομονησία να ανοίξουμε ξανά. Τώρα που ξεκίνησαν και πάλι οι συνεχόμενες κληρώσεις του ΚΙΝΟ και Powerspin και είναι διαθέσιμα όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Έχουμε κόσμο που έρχεται ενόψει των κληρώσεων σε Λαϊκό και Εθνικό Λαχείο, που ξεκινούν και πάλι. Και φυσικά το Πάμε Στοίχημα είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου. Oι φίλοι του ΣΚΡΑΤΣ επιλέγουν το νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ 21, καθώς μοιράζει μέχρι 500.000 ευρώ».

Πρώτη εβδομάδα με ανοιχτά πρακτορεία ΟΠΑΠ

Ο κ. Νίκος Φυκίρης, ιδιοκτήτης ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ τα Βριλήσσια

Η επανέναρξη της λειτουργίας των πρακτορείων ΟΠΑΠ έχει συνοδευτεί κι από σημαντικά κέρδη για τους παίκτες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Χολαργό βρέθηκε την Κυριακή ο νέος μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ, ο οποίος κέρδισε το ποσό του 1.174.752,10 ευρώ.

Mε 33  διαφορετικές οθόνες  στην PROγνωση της Master Bet προσφέρεις στου παίκτες σου έγκυρες – ζωντανες πληροφορίες και αποτελέσματα (μέχρι 138 αγώνες /οθόνη!)

Όμως, τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ δεν είναι ο μόνος λόγος που ο κόσμος έχει επιστρέψει στα πρακτορεία. «Πολλοί έρχονται στο κατάστημά μας για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. Προσφέρουμε υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου, νερού, σταθερής-κινητής τηλεφωνίας, συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς και οφειλών σε εφορία, ασφαλιστικά ταμεία και τοπικές δημοτικές αρχές, μεταξύ άλλων. Τόσους μήνες οι επιλογές τους ήταν περιορισμένες και αναγκάζονταν να συνωστίζονται σε ουρές. Εδώ, η πληρωμή γίνεται γρήγορα, χωρίς αναμονή, από το πρωί στις 9 έως το κλείσιμο στις 20:30. Ακόμα και τα Σαββατοκύριακα», τονίζει ο κ. Φυκίρης.

Πρώτη εβδομάδα με ανοιχτά πρακτορεία ΟΠΑΠ

Ανέπαφες συναλλαγές στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την προστασία των πελατών των εργαζομένων. «Το κατάστημά μας, όπως και όλα τα υπόλοιπα πρακτορεία ΟΠΑΠ, εξυπηρετεί μόνο όρθιους πελάτες. Η αναλογία είναι ένα άτομο ανά 25 τ.μ. και δεν επιτρέπουμε ουρές με περισσότερα από 3 άτομα. Όσοι βρίσκονται εντός του καταστήματος πρέπει να τηρούν απόσταση δύο μέτρων μεταξύ τους και να φοράνε πάντα μάσκα», τονίζει ο κ. Φυκίρης. «Ιδιαίτερο βάρος δίνουμε στην απολύμανση όλων των επιφανειών των κοινόχρηστων χώρων και στον εξαερισμό του καταστήματος.

Επίσης, το προσωπικό μας θα υποβάλλεται κάθε εβδομάδα σε self test», προσθέτει ο κ. Φυκίρης.

Πρώτη εβδομάδα με ανοιχτά πρακτορεία ΟΠΑΠ

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Πρώτη εβδομάδα με ανοιχτά πρακτορεία ΟΠΑΠ “ : στην πηγή:https://www.sport24.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ