Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Πώς ο κορονοϊός άλλαξε τις στοιχηματικές συνήθειες;

Πώς ο κορονοϊός άλλαξε τις στοιχηματικές συνήθειες;

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Ολόκληρη η κοινωνία και η οικονομία έχουν επηρεαστεί λόγω του COVID 19 και εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν οι στοιχηματικές εταιρείες. Η υγεία όλων μας αποτελεί προτεραιότητα και για αυτό όλοι μας έχουμε κλειστεί στα σπίτια μας για να προστατευτούμε αλλά και να προστατέψουμε τους συνανθρώπους μας.

Οι φίλοι του στοιχήματος στρέφουν την προσοχή τους σε άλλα τυχερά παιχνίδια με ιδιαίτερη αύξηση στο Table Tennis και στα συναρπαστικά Ε-Sports παιχνίδια τα οποία είναι αγώνες ομάδων video games και συγκεντρώνουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τα στατιστικά της Parimatch, το table tennis ειδικότερα έχει μαγνητίσει την προσοχή των Κύπριων παικτών και έχει ξεπεράσει ακόμη και το 78% στο σύνολο του σε μία και μόνο μέρα, με τον μέσο όρο να ξεπερνάει σχεδόν καθημερινά το 50% των στοιχημάτων.

Επίσης, μεγάλη αύξηση έχει παρατηρηθεί και στα E-sport, με το Counter Strike, το Dota 2, το League of Legends και το Overwatch να κυριαρχούν στις προτιμήσεις των παικτών.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Πώς ο κορονοϊός άλλαξε τις στοιχηματικές συνήθειες; ” : στην πηγή: https://shootandgoal.cyprustimes.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ