Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΙΝΤΕΡΝΕΤ Ποιοι είναι οι νέοι παίκτες στις Online Άδειες. Έτσι έχει ΤΩΡΑ η κατάσταση !

Ποιοι είναι οι νέοι παίκτες στις Online Άδειες. Έτσι έχει ΤΩΡΑ η κατάσταση !

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 3 λεπτά

Στην εποχή του κορωνοϊού και ιδίως μετά την καραντίνα σε ολόκληρη την Ευρώπη, δημιουργήθηκαν πολλές αλλαγές στις επιχειρηματικές δραστηριότητες οι οποίες ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί και πολλά θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της πανδημίας μέσα στο χειμώνα. Ήταν αδύνατο λοιπόν το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια να μείνουν έξω από αυτό το πλαίσιο. Το ίδιο φυσικά ισχύει για το κομμάτι του διαδικτύου και τις νέες άδειες των στοιχηματικών ιστοσελίδων. Ένα από τα κορυφαία sites στην Ελλάδα, που συνεχίζει και τώρα να εξελίσσεται, είναι αυτό της Stoiximan.

Μέσα στο νέο κόσμο που δημιουργείται είναι πολλές οι ιντερνετικές σελίδες, αλλά και εταιρίες από το εξωτερικό που βλέπουν πλέον με άλλο μάτι την ελληνική αγορά και είναι έτοιμες για την είσοδό τους σε αυτή. Κατά συνέπεια οι εξελίξεις θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ωστόσο, υπάρχουν την ίδια ώρα κάποιες ιστοσελίδες που βρίσκονται στη μαύρη λίστα της ΕΕΕΠ (Επιτροπή Εποπτείας & Ελέγχου Παιγνίων), οι οποίες με βάση τα καινούρια δεδομένα προσπαθούν να εξασφαλίσουν άδειες νόμιμης λειτουργίας σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο και τους καινούριους κανόνες.

Όπως πρόσφατα έχει γράψει σε άρθρο του, ο Νίκος Χρυσικόπουλος αναφέρει ότι το ενδιαφέρον κορυφώνεται το τελευταίο διάστημα για πολλές εταιρίες. Και τα ερωτήματα σε πρώτη φάση δεν είναι λίγα. Ποιές θα εξασφαλίσουν άμεσα τις καινούριες άδειες για να μπουν κατευθείαν στην αγορά; Ποιες θα τηρήσουν στάση αναμονής, προφανώς για να κάνουν κάποιες εκτιμήσεις και μετά να αποφασίσουν για την είσοδό τους ή όχι; Υπάρχει περίπτωση να δούμε άλλες συμμαχίες ή νέες εξαγορές;

Σε πρώτη φάση είναι αρκετές οι εταιρίες που προσπαθούν να ανασυνταχθούν από όσα προκάλεσε από την άνοιξη και μετά η εμφάνιση του Covid-19, με τους τζίρους να επηρεάζονται σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Γι’ αυτό και σε ονόματα κολοσσούς προέκυψαν σοβαρές ανακατατάξεις, όπως για παράδειγμα η εξαγορά της William Hill από την Caesars με το ποσό των 3,7 δις δολαρίων! Θα έχουμε άραγε κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις;

Σήμερα όλα γίνονται από το κινητό τηλέφωνο.
Βάλε και το δικό σου το πρακτορείο στα κινητά χιλιάδων παικτών!
Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ

Τα νέα ονόματα

Όπως αναφέραμε παραπάνω το τοπίο τώρα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει και παρότι βρεθήκαμε στη δίνη της πανδημίας, είναι πλέον αρκετές οι εμφανίσεις εταιριών που εξετάζουν σοβαρά την είσοδό τους στην ελληνική αγορά για πολλούς λόγους. Πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα η σουηδική Betsson και η ρωσική Fonbet, που είναι από τις πιο γνωστές και έτοιμες για το νέο βήμα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ήδη μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες αιτήσεις για να λάβουν άδειες και όπως φαίνεται δεν θα είναι οι μοναδικές. Υπάρχει σε πρώτη φάση η φημισμένη Pinnacle με πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο και η SNAITECH από την Ιταλία.

Ο γάμος ΟΤΕ – Intralot 

Ταυτόχρονα προετοιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό μια πολύ σημαντική συνεργασία ανάμεσα στον ΟΤΕ και την Intralot. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το deal είναι τόσο προχωρημένο που απομένουν οι τελικές διεργασίες για τη λειτουργία μιας καινούριας στοιχηματικής εταιρίας που έρχεται με σκοπό να γίνει άμεσα ανταγωνιστική και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι θέμα χρόνου να προσπαθήσουν να αποκτήσουν την απαραίτητη άδεια για να μπουν άμεσα στο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα έτοιμη να εισβάλλει στο χώρο του online gaming είναι και η Nova/Forthnet. Πρόκειται άλλωστε για έναν οργανισμό που έχει αρκετά πλεονεκτήματα στα χέρια της στην παρούσα φάση, όπως για παράδειγμα τα δικαιώματα για την τηλεοπτική κάλυψη και μετάδοση πολλών αγώνων και διαφορετικών διοργανώσεων. Ωστόσο, θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για τις απαραίτητες αλλαγές διότι ο όμιλος έχει περάσει στα χέρια της BC Partners. 

Μην μένεις πίσω στις εξελίξεις .
Βαλε το πρακτορείο σου στο ίντερνετ!

Οι δύο τύποι αδειών

Οι προϋποθέσεις για να αποκτηθούν οι απαραίτητες άδειες είναι πολύ απλές όσον αφορά το οικονομικό σκέλος. Ο πρώτος τύπος που αφορά το διαδικτυακό στοίχημα κοστίζει 3 εκατ. ευρώ και ο δεύτερος τύπος που αφορά τα υπόλοιπα διαδικτυακά παίγνια κοστίζει 2 εκατ. ευρώ. Η διάρκεια και των δύο αδειών είναι για 7 έτη και όπως αναφέρει το capital.gr, το κράτος έχει υπολογίσει σε έσοδα που θα φτάσουν τα 75 εκατ. ευρώ από τη διαδικασία αδειοδότησης.
Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Online Άδειες: Έτσι έχει ΤΩΡΑ η κατάσταση στα τυχερά παιχνίδια! ” : στην πηγή:https://www.skai.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ