Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Πελάτης άφησε σε barwoman δελτίο λότο αντί για φιλοδώρημα – Κέρδισε 50 χιλιάδες δολάρια

Πελάτης άφησε σε barwoman δελτίο λότο αντί για φιλοδώρημα – Κέρδισε 50 χιλιάδες δολάρια

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Τύχη βουνό είχε μία μπαργούμαν σε μαγαζί στο Μιζούρι των ΗΠΑ, όταν θαμώνας αντί για φιλοδώρημα της άφησε ένα δελτίο από τυχερό παιχνίδι.

Πάθος με τα τυχερά παιχνίδια είχε θαμώνας ενός μπαρ στο Μιζούρι των ΗΠΑ, ο οποίος συνήθιζε όταν η λοταρία κλήρωνε μεγάλα ποσά, να αγοράζει πολλά δελτία και μάλιστα αρκετά από αυτά τα χάριζε στους υπαλλήλους του μαγαζιού.

Έτσι έγινε και πριν από κάτι μέρες, όταν θα κλήρωνε η λοταρία του Powerball μεγάλο ποσό και έτσι ο γενναιόδωρος πελάτης αγόρασε πολλά δελτία και έτυχε να αφήσει ένα από αυτά στην barwoman του μαγαζιού, Τέιλορ Ράσει.

Αφού ολοκληρώθηκε η κλήρωση, έγινε γνωστό ότι κάποιο από τα δελτία που κέρδισαν ανήκε σε κάποιον από το μπαρ. Τότε η Τέιλορ έκανε πλάκα πως ο τυχερός δεν εμφανιζόταν για να γλιτώσει το κέρασμα.

Τότε ήταν που έψαξε το δικό της δελτίο για να ανακαλύψει ότι ήταν εκείνη η τυχερή που κέρδισε το ποσό των 50 χιλιάδων δολαρίων.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Πελάτης άφησε σε barwoman δελτίο λότο αντί για φιλοδώρημα – Κέρδισε 50 χιλιάδες δολάρια” : στην πηγή :https://www.news247.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ