Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Πάτρα: Μυστήριο με την υπόθεση απόπειρας εμπρησμού σε Πρακτορείο του ΟΠΑΠ

Πάτρα: Μυστήριο με την υπόθεση απόπειρας εμπρησμού σε Πρακτορείο του ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά
Προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί μετά το τριπλό «χτύπημα» με γκαζάκια σε δύο καταστήματα εστίασης και ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Πάτρα σε διάστημα 24 ωρών!

Από τα πρώτα ευρήματα της  έρευνας, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο της Πάτρας φαίνεται πως οι δράστες είναι ίδιοι που ευθύνονται για την διπλή επίθεση που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στα καταστήματα εστίασης, τόσο στην οδό Παντανάσσης όσο και στην περιοχή του ΤΕΙ.

Έχεις πρακτορείο και θέλεις να αυξησεις τους πελάτες του

 Κάνε κλικ εδώ

Έχουμε τον τρόπο για να σε βοηθίσουμε ? 

Ως ανεξάρτητη χαρακτηρίζουν οι διωκτικές αρχές την απόπειρα εμπρησμού σε κατάστημα – πρακτορείο ΟΠΑΠ στην οδό Πατρών – Κλάους, προχθές Δευτέρα τα ξημερώματα σχετικά με τις άλλες δύο περιπτώσεις των επιθέσεων σε γνωστά μαγαζιά της πόλης.

Και αυτό διότι ταστοιχεία που έχουν συγκεντρώσει τους προβληματίζουν ιδιαίτερα και προσπαθούν να συμπληρώσουν ένα ένα τα κομμάτια του παζλ.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από το υλικό που έχει καταγραφεί από τις κάμερες του καταστήματος, προκύπτει ότι ο δράστης μπήκε στον χώρο του καταστήματος αφού ανέβηκε την σιδερένια σκάλα που βρίσκεται στο πίσω μέρος στο υπερυψωμένο ισόγειο και φέρεται να εισήλθε από την σιδερένια πόρτα στο κατάστημα έχοντας αντικλείδι!

Το στοιχείο αυτό θεωρείται πως είναι το «κλειδί» για την υπόθεση, η οποία διερευνάται εξονυχιστικά από αστυνομικούς της Ασφάλειας

Οι επόμενες κινήσεις του δείχνουν πως μάλλον ο δράστης ήταν ερασιτέχνης και όχι επαγγελματίας, καθώς ο αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός – ευτυχώς για το κατάστημα – δεν λειτούργησε.

Ο δράστης περιέλουσε τον χώρο με εύφλεκτο υγρό, έχοντας μαζί του δύο μπιτόνια των 20 λίτρων και στη συνέχεια έδεσε με ταινία δύο γκαζάκια και ένα βεγγαλικό και επιχείρησε να προκαλέσει έκρηξη κάνοντας χρήση ταμπλέτες προσανάμματος, οι οποίες δεν άναψαν και έτσι δεν προκλήθηκε έκρηξη του αυτοσχέδιου μηχανισμού στο κατάστημα.

Θέλεις να το ανεβάσεις το πρακτορείο σου στην περιοχή σου?

Θέλεις να γίνεις ανταγωνιστικότερος και να αυξήσεις τον τζίρο σου

Ζήτησε μας να σε βοηθίσουμε ΕΔΩ

Τον αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό εντόπισε και αποσυνέδεσε αστυνομικός της Ασφάλειας, ενώ κλιμάκιο της Σήμανσης συνέλεξε τα ευρήματα από τον χώρο και τυχόν βιολογικό υλικό προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης.

Οι έρευνες της Ασφάλειας Πατρών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και να δοθούν οι απαντήσεις

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Πάτρα: Μυστήριο με την υπόθεση απόπειρας εμπρησμού σε Πρακτορείο του ΟΠΑΠ” στην πηγή:https://politeianews.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ