Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Οι μάσκες… διώχνουν τον κόσμο πρακτορεία ΟΠΑΠ

Οι μάσκες… διώχνουν τον κόσμο πρακτορεία ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

«Χέρι-χέρι» προχωρούν από τις αστυνομικές Αρχές στην Κρήτη, οι έλεγχοι για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και των μέτρων αποτροπής διάδοσης του κορονοϊού.

Από τις 6 το πρωί της Παρασκευής μέχρι τις 6 το πρωί του Σαββάτου, διεξήχθησαν 2.389 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων διαπιστώθηκαν παραβάσεις και βεβαιώθηκαν πρόστιμα και για τα μέτρα του κορονοϊού και για τον αντικαπνιστικό νόμο.

Στα Χανιά: Μια παράβαση βεβαιώθηκε σε πεζό για μη χρήση μάσκας σε οδηγό ταξί στα Χανιά, τέσσερις σε πεζούς και ένα σε υπάλληλο παντοπωλείου. Να σημειωθεί ότι πρόστιμο επιβλήθηκε και στην επιχείρηση για την μη ανάρτηση πινακίδας με τον επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων εντός τις επιχείρησης.

Στο Ηράκλειο: βεβαιώθηκαν πέντε πρόστιμα σε πεζούς και δύο σε επιβάτες ΙΧ. Επιπλέον, στο πλαίσιο του αντικαπνιστικού νόμου, μια παράβαση είχαμε τόσο σε πελάτη(100 ευρώ) πρακτορείου ΟΠΑΠ, όσο και στην επιχείρηση(500 ευρώ).

Χρησιμοποίησε τον ίντερνετ για να βοηθήσεις τις πωλήσεις σου
Δες πως θα το κάνεις εδώ

Σε αναψυκτήριο βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψους 500 ευρώ γιατί, εντοπίστηκαν τασάκια πάνω στα τραπεζάκια του εσωτερικού χώρου της επιχείρησης.

Τέλος, επιβλήθηκε ένα πρόστιμο σε  πελάτη κομμωτηρίου για μη χρήση μάσκας και σε ένα υπάλληλο όπως και στον ιδιοκτήτη οβελιστηρίου.

Στο Λασίθι: Ένα πρόστιμο σε πεζό, για μη χρήση μάσκας.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Οι μάσκες… διώχνουν τα τασάκια από καφέ, αναψυκτήρια και πρακτορεία ΟΠΑΠ στην Κρήτη ” : στην πηγή:https://www.zarpanews.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ