Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Ο ΟΤΕ ετοιμάζει στοιχηματική εταιρεία!

Ο ΟΤΕ ετοιμάζει στοιχηματική εταιρεία!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Ο όμιλος ΟΤΕ προχώρησε στην κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων που έκαναν λόγο για εξαγορά ή συμμετοχή του, ή θυγατρικής του, στο μετοχικό κεφάλαιο των Intralot και Intrasoft.

Και, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, o οργανισμός επιβεβαίωσε τη συνεργασία του με την Intralot, η οποία αφορά στον τομέα παροχής υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών μέσω διαδικτύου, μέσω κοινής εταιρείας με την Intralot.

Η Intralot θα αιτηθεί άδεια διαδικτυακού στοιχηματισμού. Η σύμπραξη των δύο ομίλων θα αφορά στη σύσταση joint venture, μέσω της οποίας θα διεκδικηθεί άδεια για την παροχή υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών μέσω διαδικτύου.

Η προεργασία για το εγχείρημα βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και ήδη έχει υλοποιηθεί ο αρχικός σχεδιασμός σε επίπεδο χρήσης τεχνολογικών υποδομών, αλλά και marketing.

Η ονομασία της νέας θυγατρικής δεν θα παραπέμπει με κάποιον από τους ομίλους (όπως π.χ. Cosmote Insurance στην περίπτωση της εισόδου του Ομίλου ΟΤΕ στη εν λόγω αγορά), αλλά θα δημιουργηθεί μια νέα εταιρική ταυτότητα.

Η είσοδος του ΟΤΕ στη συγκεκριμένη αγορά είχε γίνει γνωστή το καλοκαίρι του 2018, όταν εγκρίθηκε η επέκταση του εταιρικού σκοπού της εταιρείας, ώστε να συμπεριληφθεί η οργάνωση και διεξαγωγή τυχερών, τεχνικών και κάθε άλλου είδους παιγνίων.

Η σύμπραξη με την Intralot είχε συμφωνηθεί την περίοδο που επικεφαλής της Intralot ήταν ο Αντώνης Κεραστάρης, ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε, με το project να συνεχίζεται από την παρούσα διοίκηση της εταιρείας τεχνολογικών συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών για τυχερά παιχνίδια (λοταρία, στοίχημα, interactive, VLT).

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Ο ΟΤΕ ετοιμάζει στοιχηματική εταιρεία!” : στην πηγή:https://www.sportime.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ