Αρχική Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ Μόνο τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ συνδέουν την ψυχαγωγία με το κέρδος!

Μόνο τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ συνδέουν την ψυχαγωγία με το κέρδος!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Ένας παίκτης ενός πρακτορείου μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει από την επίσκεψη του σε αυτό!

Κάθε πρακτορείο προσφαιρεί στους πελάτες παίκτες του μια μοναδική και υπέρ πλούσια εμπειρία θεάματος αφού στις οθόνες του προβάλλονται όλοι οι σημαντικοί αγώνες και γεγονότα στοιχηματισμού τα οποία ένας παίκτης δεν θα μπορούσε να παρακολουθήσει πουθενά αλλού!

Ακόμα και τα λιγοστά εξελιγμένα αθλητικού περιεχομένου sports caffee δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συναγωνιστούν ακόμα και το μικρότερο πρακτορείο ΟΠΑΠ σε οθόνες και στο θέαμα που αυτές προσφέρουν!

Για το πόσο αυτή η εμπειρία βοηθά τον παίκτη θα το βρει αρκεί να σκεφτεί κανείς, πόσο πιο ασφαλή είναι το ποντάρισμα σε ένα αγώνα όταν κάποιος τον παρακολουθεί σε σχέση με ένα ποντάρισμα που δεν έχει εικόνα ούτε καν του γηπέδου του αγώνα που ποντάρει!

Έρχεται  το app του πρακτορείου σου

Ένας παίκτης ενός πρακτορείο απολαμβάνει ταυτόχρονα όλες τις ανέσεις σε ένα άνετο, όμορφο και φιλικό περιβάλλον που όμοιο του προφέρουν μόνο τα εξελιγμένα καφέ

Το πλεονέκτημα που έχουν τα πρακτορεία όμως σε σχέση με τα καφέ είναι το ότι προφέρουν την δυνατότητα παιχνιδιού συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με το κέρδος.

Τέλος σε καμία περίπτωση το παιχνίδι σε ένα πρακτορείο δεν θα μπορούσε να συγκριθεί με το παιχνίδι στο ίντερνετ που είναι κατά πολύ φτωχότερο αλλά αυτό θα το δούμε σε άλλο άρθρο μας .

Ξεκινούν τα πρώτα ψηφιακά πιλοτικά πρακτορεία!   Δοκίμασε πρώτος

Είναι σαφές λοιπόν πως γιατί ένας παίκτης τους στοιχήματος πρέπει να επισκέπτεται στην καθημερινή έξοδο του ένα πρακτορείο από το να παίζει μόνος του στον υπολογιστή του σε όποιον χώρο και αν βρίσκεται!

Γιατί απλά στο πρακτορείο Διασκεδάζει και Κερδίζει ταυτόχρονα!

Πάρε σειρά και δοκίμασε δωρεάν το δικό σου Ψηφιακό πρακτορείο!

Η Συμβουλή !

Προσπαθήστε να προσφέρετε τα εργαλεία και τις εφαρμογές αυτά που οι πελάτες σας τα βλέπουν σαν βοήθεια στο παιχνίδι τους .

Δοκιμάστε νέες οθόνες με πληροφορίες εξηγήστε τους τι βλέπουν και πως θα χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που τους προσφέρετε!

Ρωτήστε τους τι θέλουν, τι του λειπει, τι τους βοηθάει !

Δείξτε τους πως ενδιαφέρεστε για τα κέρδη τους και επενδύετε σε συστήματα που θα τους βοηθήσουν να κερδίζουν .

Μην ξεχνάτε να επικοινωνείτε τα παραπάνω μηνύματα διαρκώς στους πελάτες σας έτσι θα χτίσετε την πίστη στο δικό σας πρακτορείο έναντι άλλων !

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ