Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Με τη μέθοδο του «Take Away» θα λειτουργήσουν τα πρακτορεία στοιχημάτων

Με τη μέθοδο του «Take Away» θα λειτουργήσουν τα πρακτορεία στοιχημάτων

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Ανεβάζουν ρολά από αύριο το πρωί τα πρακτορεία στοιχημάτων και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, στα πλαίσια της δεύτερης φάσης χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων.

Συγκεκριμένα, από αύριο Σαββάτο, 23 Μαΐου, τα πρακτορεία στοιχημάτων θα επαναλειτουργήσουν μετά από περίπου δύο μισή μήνες, με βάση τα πρωτόκολλα που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας (Δείτε εδώ).

Μπορείς να αυξήσεις τις πωλήσεις του πρακτορείου σου. Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ νέα εργαλεία ΕΔΩ

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, αναφέρει πως «από αύριο το πρωί επαναλειτουργούμε κανονικά,  με πρώτιστο μέλημα την υγεία των πελατών μας όσο και του προσωπικού, με εγκριμένο από το Υπουργείο Υγείας πρωτόκολλο».

Σημείωσε δε, πως «το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ότι θα λειτουργήσουμε με το θεσμό του take away». Δηλαδή, όπως εξήγησε ο κ. Αλετράρης,  οι πελάτες θα στέκονται στη γραμμή και χωρίς να συμπληρώσουν κουπόνι θα λένε προφορικά τα νούμερα στον υπάλληλο του πρακτορείου και αυτός με τη σειρά  θα εκδίδει το δελτίο.  Και στη συνέχεια ο πελάτης θα πληρώνει, θα παραλαμβάνει το δελτίο του και θα αποχωρεί.

Επίσης, ο κ. Αλετράτης διευκρίνισε ότι μόνο εξωτερικά θα υπάρχουν καρέκλες για να κάθεται ο κόσμος, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

https://youtu.be/nO9zwI6Wgi0

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Με τη μέθοδο του «Take Away» θα λειτουργήσουν τα πρακτορεία στοιχημάτων ” : στην πηγή:https://www.ant1.com.cy/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ