Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Κερδίζει και στο ίντερνετ ο ΟΠΑΠ, άλμα εσόδων 250% το α’ 6μηνο

Κερδίζει και στο ίντερνετ ο ΟΠΑΠ, άλμα εσόδων 250% το α’ 6μηνο

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά
Ξεπέρασαν ήδη τους 140.000 οι ενεργοί παίκτες στα διαδικτυακά παιχνίδια του ΟΠΑΠ, ενώ η πλήρης εξαγορά της Stoiximan θεωρείται ισχυρό ανάχωμα έναντι της πανδημίας.

Η διοίκηση του ΟΠΑΠ εξακολουθεί να στηρίζει το ισχυρό δίκτυο πρακτορείων ανά την Ελλάδα, ενώ παράλληλα η χθεσινή έκθεση της HSBC έρχεται να επιβεβαιώσει τα σημαντικά οφέλη που έχει η εταιρεία από την ανάπτυξη των διαδικτυακών παιχνιδιών, μιας αγοράς που πέρυσι έφτασε τα 437 εκατ. ευρώ, με βάση τα ακαθάριστα έσοδα (Gross Gaming Revenue). Η πλήρης εξαγορά των δραστηριοτήτων της Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο, που αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της διαδικτυακής μορφής των αριθμολαχείων και άλλων τυχερών παιγνίων του ΟΠΑΠ θεωρούνται από τους αναλυτές ως ισχυρό ανάχωμα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας.

Μην μένεις πίσω στις εξελίξεις .
Βαλε το πρακτορείο σου στο ίντερνετ!

Η έκρηξη της πελατειακής βάσης του ΟΠΑΠ στα διαδικτυακά παίγνια δείχνει γιατί αυξήθηκαν τόσο πολύ τα έσοδα. Στο πρώτο τρίμηνο του 2019 οι εγγεγραμμένοι παίκτες στα διαδικτυακά παιχνίδια του ΟΠΑΠ έφταναν τους 29.900 με τον μέσο όρο ενεργών παικτών ανά μήνα να μην ξεπερνά τους 11.400. Στο δεύτερο τρίμηνο της φετινής χρονιάς οι εγγεγραμμένοι παίκτες είχαν εκτοξευθεί στους 340.800 και ο μέσος όρος ενεργών παικτών έφτασε τους 140.100. Για λόγους σύγκρισης, ο όμιλος KAIZEN, που αποτελεί τη μητρική εταιρεία του ομίλου Stoiximan, είχε στο δεύτερο τρίμηνο του 2020 μέσο όρο ενεργών παικτών που έφτανε τους 155.000.

Η στήριξη του δικτύου πρακτορείων και η ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων PLAY (VLTs) αποτελεί στρατηγική επιλογή της διοίκησης του ΟΠΑΠ, με τους αναλυτές να επικεντρώνονται όμως στις online δραστηριότητες, που «φούντωσαν» λόγω της πανδημίας. Στο πληροφοριακό δελτίο για το ομολογιακό δάνειο αναφέρεται πως «από την περίοδο επιβολής του εθνικού lockdown (Μάρτιος) έως σήμερα, το χαρτοφυλάκιο των διαδικτυακών προϊόντων του ΟΠΑΠ ενισχύθηκε με νέα παιχνίδια, που σε συνδυασμό με την αυξημένη συνεισφορά του ΤΖΟΚΕΡ, οδήγησαν σε σημαντική αύξηση των εσόδων από το online άνω του 250% το α’ εξάμηνο του 2020 σε σχέση με το α’ εξάμηνο του 2019».

Σήμερα όλα γίνονται από το κινητό τηλέφωνο.
Βάλε και το δικό σου το πρακτορείο στα κινητά χιλιάδων παικτών!
Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ

Η διαδικτυακή δραστηριότητα της εταιρείας, «παρότι εξακολουθεί να έχει μικρή συνεισφορά στα συνολικά έσοδα του Ομίλου, ενισχύθηκε στον τομέα των αριθμολαχείων, τις τελευταίες ημέρες μετά την αναστολή λειτουργίας του δικτύου των καταστημάτων μας. Σε αυτό βοήθησε και η προσθήκη τρίτης εβδομαδιαίας κλήρωσης στο Τζόκερ, που διεξάγεται κάθε Τρίτη, από τις 31 Μαρτίου 2020»

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Κερδίζει και στο ίντερνετ ο ΟΠΑΠ, άλμα εσόδων 250% το α’ 6μηνο ” : στην πηγή:https://www.businessdaily.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ