Ο ιδιοκτήτης ήταν έτοιμος να αναχωρήσει για τα Κανάρια Νησιά, ανέφεραν τα ιταλικά Μέσα.

Ο άντρας δεν είχε μαζί του το τυχερό δελτίο που κερδίζει 500.000 ευρώ, αλλά είχε αεροπορικό εισιτήριο για τη Φουερτεβεντούρα, ανέφερε την Κυριακή το πρακτορείο ειδήσεων LaPresse.

Ο ιδιοκτήτης, ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί, αναζητούνταν από την αρχές ως ύποπτος κλοπής. Υποτίθεται ότι άρπαξε το εισιτήριο και έτρεξε με το σκούτερ του, όταν την Παρασκευή, πελάτισσά του, τού ζήτησε σε μια εργατική συνοικία της Νάπολης, όπου έχει το καπνοπωλείο του και πουλά και τυχερά παιχνίδια, να της επαληθεύσει τη νίκη της.

Είχε κερδίσει το κορυφαίο έπαθλο των 500.000 ευρώ.

Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε αγοράσει δύο δελτία σκρατς και ζήτησε από έναν υπάλληλο του καταστήματος να επαληθεύσει τη νίκη.

Στη συνέχεια, ο υπάλληλος έδωσε το δελτίο σε έναν από τους ιδιοκτήτες του καταστήματος για τον τελικό έλεγχο, όπως ανέφεραν τα ιταλικά Μέσα. Εκείνος όμως αντί να της πει ότι ήταν η μεγάλη νικήτρια φέρεται να κράτησε το δελτίο και να διέφυγε με το σκούτερ του, τρέχοντας.

Οι υπεύθυνοι του τυχερού παιχνιδιού έχουν παγώσει την πληρωμή όλων των τυχερών δελτίων που πωλήθηκαν στο καπνοπωλείο για να αποτρέψουν την εξαργύρωση. Οι ερευνητές εξακολουθούν να ψάχνουν ωστόσο το κερδοφόρο δελτίο.