Αρχική Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ Η βοήθεια του πρακτορείου κάνει το παιχνίδι του παίκτη εξυπνότερο.

Η βοήθεια του πρακτορείου κάνει το παιχνίδι του παίκτη εξυπνότερο.

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Στο πρακτορείο ένας παίκτης έχει στην διάθεση του όλα τα μέσα τα οποία του προσφέρονται απλόχερα και δωρεάν από τον πράκτορα.

Μάλιστα σήμερα βλέπουμε πως σχεδόν σε όλα τα πρακτορεία έχουν γίνει μεγάλες επενδύσεις, τόσο στον χώρο φιλοξενίας των πελατών όσο και στις πληροφορίες που αυτές παρέχουν στους παίκτες πελάτες τους.

Πολλά πρακτορεία προσφέρουν σε υπολογιστές, tablet και στις οθόνες τους, έξυπνα στατιστικά και πληροφορίες που βοηθούν τον παίχτη στο παιχνίδι του.

Πάρε σειρά και δοκίμασε δωρεάν το δικό σου Ψηφιακό πρακτορείο!

Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς πως ο παίκτης τυχερών παιχνιδιών αναζητά πάντα τους τρόπους που θα τον βοηθήσουν να πετύχει νίκες.

Ξεκινούν τα πρώτα πιλοτικά πρακτορεία!   Δοκίμασε πρώτος!

Όποιο πρακτορείο λοιπόν του προσφέρει βοήθεια στο παιχνίδι του γίνεται αυτομάτως φιλικότερο, κερδίζει την επιλογή του απο το παίκτη σε σχέση με άλλα και αυξάνει τις επισκέψεις και τον χρόνο παραμονής των παικτών του σε αυτό.

Αυτός είναι και ένας λόγος μεταξύ άλλων που βλέπουμε πολλά πρακτορεία να έχουν φανατικούς φίλους και σταθερούς πελάτες.

Συμβουλή προς τους πράκτορες !

Ένας έξυπνος και σύγχρονος πράκτορας πρέπει να φροντίζει πάντα να δείχνει στους παίκτες του, πως στο δικό του πρακτορείο του θα βρουν την βοήθεια που αναζητούν ώστε να αυξήσουν τις νίκες τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ