Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ 28ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ “ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ” ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ 28ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ “ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ” ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

από
Μόνο < 1 λεπτό

Με επιτυχή τρόπο η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από καταγγελία μας, εντόπισε και συνέλαβε 28χρονο από τα Ιωάννινα, ο οποίος είχε δημιουργήσει profile στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης “Facebook” και μέσω αυτού έδινε προγνωστικά για δήθεν στημένους αγώνες ποδοσφαίρου έναντι αμοιβής (μέσω προπληρωμένων καρτών) που κυμαινόταν από εκατόν (100,00) έως και διακόσια πενήντα (250,00) Ευρώ, για κάθε περίπτωση, επικαλούμενος γνώσεις για την έκβαση των αγώνων είτε μέσω manager είτε μέσω στοιχηματικών εταιρειών.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς είχε εξαπατήσει το τελευταίο χρόνο περισσότερους από εκατόν πενήντα (150) πράκτορες της ΟΠΑΠ Α.Ε. και χίλιους πεντακόσιους (1.500) παίκτες του στοιχήματος, κατορθώνοντας να αποκομίσει εκατοντάδες, χιλιάδες Ευρώ.

Η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016, στο σπίτι του 28χρονου, ο οποίος μαζί με όλα τα ευρήματα (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιβλίο παικτών, προπληρωμένες κάρτες κ.ά.) οδηγήθηκε ενώπιον του κ. Εισαγγελέα ο οποίος διέταξε τη συνέχιση της προανάκρισης.

ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Εξάλλου, άλλη μία (1) επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ για τυχερά παιχνίδια (φρουτάκια) πραγματοποιήθηκε σε internet café στην Τρίπολη (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ) όπου συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης και επτά (7) παίκτες,  ενώ κατασχέθηκαν έντεκα (11) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μέσω των οποίων διεξάγονταν τα τυχερά παιχνίδια.

Σήμερα, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016, στις δύο το μεσημέρι οι συλληφθέντες  θα οδηγηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ