Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Απόπειρα ληστείας σε πρακτορείο ΟΠΑΠ: Δράστης απείλησε ιδιοκτήτη με όπλο .

Απόπειρα ληστείας σε πρακτορείο ΟΠΑΠ: Δράστης απείλησε ιδιοκτήτη με όπλο .

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό
Aκολούθησε μάχη σώμα με σώμα ανάμεσα στον ληστή και τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου

Απόπειρα ληστείας με πυροβολισμό έγινε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Καλλιθέα. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου με ελαφρύ τραύμα στο χέρι, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Οpen TV, ο ένοπλος εισέβαλε στο πρακτορείο την Κυριακή το βράδυ, λίγο πριν αυτό κλείσει, και επιχείρησε να ακινητοποιήσει τον ιδιοκτήτη με την απειλή του όπλου. Το θύμα αντέδρασε και τότε ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα ανάμεσα στον ληστή και τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου.

Κατά τη συμπλοκή, οι δύο άντρες έπεσαν πάνω στη τζαμαρία του πρακτορείου, η οποία διαλύθηκε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι από τα θραύσματα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.

Ο δράστης εγκατέλειψε την προσπάθεια μετά την πάλη με το θύμα και έτσι δεν κατάφερε να αποσπάσει χρήματα, ενώ όταν έφυγε τρέχοντας από το κατάστημα πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, προκειμένου να είναι σίγουρος ότι δεν θα τον καταδιώξει κανείς.

Δείτε αναλυτικά στο ρεπορτάζ του Open TV:

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Απόπειρα ληστείας σε πρακτορείο ΟΠΑΠ: Δράστης απείλησε ιδιοκτήτη με όπλο ” : στην πηγή: https://www.ethnos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ