Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Ανοιχτά τα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Διαβάστε το ΦΕΚ

Ανοιχτά τα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Διαβάστε το ΦΕΚ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Άνοιξαν την Τρίτη τα πρακτορεία ΟΠΑΠ της Π.Ε. Κοζάνης που βρίσκεται στο κόκκινο με αυξημένη κίνηση από τις πρώτες πρωινές ώρες παρότι το μηχανογραφικό δεν είχε μπει ακόμα σε εφαρμογή. Μάλιστα έχει πολύ ενδιαφέρον και η πρώτη μέρα επανεκκίνησης με δύο αγώνες Champions League, Μάντσεστερ Σίτυ-Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης-Ίντερ. Μία καρέκλα σε κάθε τραπέζι ,αντισηπτικά και μέχρι δύο άτομα στην ουρά…

«Τα Καταστήματα ΟΠΑΠ στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, και Σερρών θα παραμείνουν κλειστά. Παράλληλα, τα καταστήματά μας σε όλες τις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες παραμένουν ανοικτά, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας τόσο για το προσωπικό των καταστημάτων, όσο και για τους πελάτες μας» αναφέρει ανακοίνωση του opap.gr.

Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ την άνοιξη έκλεισαν μαζί με το λιανεμπόριο, στη δεύτερη φάση της πανδημίας με την εστίαση, έμειναν κλειστά για μια βδομάδα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοέμβρη και τώρα που περιοχές της χώρας μπαίνουν στο γκρι ανοίγουν ακόμα και σε αυτές που εντάσσονται στις αυξημένου κινδύνου, όπως στην Π.Ε. Κοζάνης μετά από την έκδοση ΦΕΚ. Τα internet café και τα καταστήματα με κερματοδέκτες παραμένουν κλειστά.

«Σε έντονα καθοδική πορεία βρίσκεται το τελευταίο 20ήμερο η μετοχή του ΟΠΑΠ, έχοντας χάσει σχεδόν 13% από το κλείσιμο των 8,59 ευρώ, στις 8 Οκτωβρίου, μέχρι το χθεσινό κλείσιμο στα 7,48 ευρώ (πτώση 4,10% στη χθεσινή συνεδρίαση). Αναμφίβολα, ο κύριος φόβος που επηρεάζει τη μετοχή είναι αυτός για ένα δεύτερο lockdown, καθώς ήδη ο ΟΠΑΠ δέχθηκε βαρύ πλήγμα από το πρώτο» ανάφερε το businessdaily.gr πριν από μέρας .

Τίποτε δεν μένει ίδιο γύρω σου. Τα πάντα αλλάζουν γρήγορα.

Το πρακτορείο σου όμως?

Δοκίμασε τις εφαρμογές της επόμενης ημέρας εδώ ΔΩΡΕΑΝ

Συγκεκριμένα σε περιοχές αυξημένου κινδύνου προβλέπεται:
Αναστολή λειτουργίας
α) υπηρεσιών που παρέχονται από καφενείο, με τεχνικά και μηχανικά παιχνίδια,
β) υπηρεσιών που παρέχονται από καφετέρια με διάθεση πρόσβασης στο διαδίκτυο (ιντερνέτ καφέ),
γ) υπηρεσιών παροχής πρόσβασης στο διαδίκτυο.
Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ θα λειτουργούν ως εξής:
• Ένα (1) άτομο ανά πέντε (5) τ.μ.
• Απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων και διασφάλιση μη σχηματισμού ουράς άνω των δύο (2) ατόμων.
• Ένα (1) άτομο ανά τραπέζι.
• Αντισηπτικά σκευάσματα > εβδομήντα τοις εκατό (70%) αλκοόλη προκειμένου να εφαρμόζεται από προσωπικό και πελάτες πριν, κατά τη διάρκεια και αφού αγγίξουν χρήματα ή συχνά αγγιζόμενες επιφάνειες.
• Αναρτημένες οδηγίες για τους βασικούς κανόνες υγιεινής (αποφυγή χειραψιών, αναπνευστική υγιεινή, αντισηψία χεριών) και τη σήμανση των αποστάσεων του ενάμισι (1,5) μέτρου.
• Απολύμανση των τραπέζιών των καταστημάτων κατά την εναλλαγή πελατών και συχνός καθαρισμός των πάγκων.
• Τοποθέτηση πετασμάτων, διαφανών ή μη, μεταξύ των θέσεων των παικτών στα παιγνιομηχανήματα.
• Απαγόρευση λειτουργίας από 23:30 έως 05:00.

Κατεβάστε Εδώ το ΦΕΚ    σελ . 26-27

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Ανοιχτά τα πρακτορεία ΟΠΑΠ στην Π.Ε. Κοζάνης από την Τρίτη! ” : στην πηγή:http://www.prlogos.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ