Αρχική Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ Σκληρός ανταγωνισμός μεταξύ των πρακτορείων! Τι λύσεις έχουν?

Σκληρός ανταγωνισμός μεταξύ των πρακτορείων! Τι λύσεις έχουν?

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Όσο επανερχόμαστε στην κανονικότητα και φεύγουν σιγά σιγά, οι απαγορεύσεις του covid, τόσο βλέπουμε τις απώλειες που ο covid έφερε στον τζίρο των πρακτορείων.

Ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα των πρακτορείων είναι οι απώλειες στο τζίρο τους από την ιντερνετική επέλαση και στον ανταγωνισμό που τα πρακτορεία δέχονται!

Χάνεις πελάτες καθημερινά από το ίντερνετ?

Πρόσφατα μάλιστα ξεκίνησε και η πρώτη διαφήμιση σε τηλεοπτικό κανάλι του φυσικού καζίνο Θεσσαλονίκης με σκοπό και στόχευση την αύξηση της επισκεψιμότητας στις εγκαταστάσεις του, ακριβώς διότι διέγνωσαν το πρόβλημα ανταγωνισμού από το ίντερνετ ανάλογο με αυτό των πρακτορείων.

Η νέα κατάσταση φέρνει στο προσκήνιο τον ανταγωνισμό μεταξύ των πρακτόρων που είναι αναγκαίος τελικά σήμερα,  προκείμενου αυτά να μοιραστούν την μικρότερη πίτα του παιχνιδιού που τους έχει απομείνει!

Μην μένεις πίσω στις εξελίξεις .
Κάνε το πρακτορείο σου διαφορετικό και ανταγωνιστικότερο
Δες εδώ ΔΩΡΕΑΝ πως θα το κάνεις 

Καμία επιχείρηση σήμερα δεν επιβιώνει χωρίς διαφημιση και κυρίως χωρίς internet marketing αφού εκεί βρίσκονται όλοι οι πελάτες τους.

Όποια πρακτορεία δεν αντιληφθούν σύντομα την σπουδαιότητα του internet marketing της επιχείρησης τους θα χάνουν διαρκώς παιχνίδι, άρα και έσοδα!

Η εταιρία PROothisi προσφέρει τους τρόπους και τα ψηφιακά μέσα στα πρακτορεία, ώστε όχι μόνο να κρατηθούν στην θέση τους αλλά και να αναβαθμίσουν τα έσοδά τους.

Βάλε και το δικό σου πρακτορείο στον κόσμο των Ψηφιακών Πρακτορείων και ψάρεψε τους από το ίντερνετ δωρεάν!

Με την 28χρονη εμπειρία στην διαχείριση πρακτορείων αλλά και με τις καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές Master Bet ένα πρακτορείο μπορεί να κάνει την διαφορά από τα υπόλοιπα χωρίς όμως να διαφοροποιείται από την εμπορική πολιτική της ΟΠΑΠ!

Έτσι θα γίνει ανταγωνιστικότερο των υπολοίπων και θα αυξήσει τα έσοδά του!

Ακούστε τις προτάσεις μας για την αναβάθμιση και του δικού σας πρακτορείου!

Είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

http://masterbet.info/interest-form/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ