Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ “Ο πράκτορας είναι ο φίλος του παίκτη και ο βοηθός του παιχνιδιού του.”

“Ο πράκτορας είναι ο φίλος του παίκτη και ο βοηθός του παιχνιδιού του.”

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Ένας παίκτης όταν επισκέπτεται ένα πρακτορείο δεν το κάνει μόνο για να στοιχηματίσεi αλλά πηγαίνει και για να συναντήσει τους φίλους του και να ανταλλάξει απόψεις γύρω από θέματα επικαιρότητας.

Μέσα στους φίλους του, σε πρωταγωνιστικό ρόλο είναι και ο πράκτορας, αφού πάρα πολλοί παίκτες έχουν αναπτύξει ισχυρές φιλικές σχέσεις μαζί του.

Αυτό συμβαίνει διότι ο χρόνος που περνά ενας πελάτης στο πρακτορείο είναι αρκετός και αυτό ευνοεί την ανάπτυξη μια καλής φίλιας.

Θα παραμείνεις απαθής ?
Υπάρχει τρόπος για να συγκρατήσεις τους παίκτες σου στο πρακτορείο σου!

Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα ο πράκτορας ακούει και τα προβλήματα του παίκτη, τα μυστικά του, τα διλήμματα του!

Η εμπιστοσύνη ενός παίκτη στον πράκτορά του φτάνει στο σημείο πολλές φορές ο πράκτορας να επιλέγει που θα στοιχηματίσει ο παίκτης τα χρήματα του !

Όλα αυτά καθιστούν τον πράκτορα στην συνείδηση του παίκτη ως ένα φίλο που ακούει και ως ένα σύμβουλο που εκτός από το παιχνίδι του τον βοήθα και στα προσωπικά του ζητήματα.

Διαπιστώνουμε λοιπόν πόσο σημαντική είναι η προσφορά ενός πράκτορα στο παικτικό κοινό αλλά και στην τοπική κοινωνία.

Δεν πρέπει λοιπόν να αντιμετωπίζουμε τα πρακτορεία μόνο ως ένα χώρο στοιχηματισμού αλλά ως ένα σύγχρονο καφενείο που εκτός από την παικτική ψυχαγωγία που αυτό προσφέρει, αποσβένει πολλές φορές και προβλήματα των πελατών του.

Εύκολα λοιπόν καταλαβαίνουμε πόσο πιο επικερδής για τον παίκτη είναι μια επίσκεψη του στο πρακτορείο από ότι να στοιχηματίζει μόνος σε ένα δωμάτιο στο κινητό του τηλέφωνο.

Συμβουλή προ τους πράκτορες .

Αναδείξτε τον ρόλο του “καφενείου” στους πελάτες σας, αναπτύξτε φιλικές σχέσεις μαζί τους, διαμορφώστε τον χώρο του πρακτορείου σας αλλά και την συμπεριφορά σας απέναντι τους, με τέτοιο τρόπο ώστε να αισθάνονται πιο οικεία

Προσφέρετε τους χρήσιμες πληροφορίες ώστε να ισχυροποιήσετε τους λόγους επίσκεψης τους στο πρακτορείο σας.

Έτσι θα δημιουργήσετε ένα δυνατό fan club του πρακτορείου σας που θα σας φέρει και άλλους νέους παίκτες σύντομα !

 Έρχεται  το app του πρακτορείου σου που θα το κάνει Ψηφιακό!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ