Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Eurobank Εquities Αναμένει αύξηση κερδών 120% για τον ΟΠΑΠ.!

Eurobank Εquities Αναμένει αύξηση κερδών 120% για τον ΟΠΑΠ.!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό
Στα 13,80 ευρώ θέτει την τιμή στόχο για την μετοχή του ΟΠΑΠ η Eurobank Equities σε έκθεσή της με σύσταση “buy”, επαναλαμβάνοντας μεταξύ άλλων πως εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές της.

Όπως αναφέρεται στη σχετική έκθεση ο ΟΠΑΠ αναμένει να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο στις 8 Σεπτεμβρίου. Σε ετήσια βάση τα αποτελέσματα έχουν επηρεαστεί σημαντικά από το πρώτο lockdown, από την πλήρη ενοποίηση του Stoiximan και τον αντίκτυπο από την έναρξη ισχύος του νέου καθεστώτος χρέωσης των τυχερών παιχνιδιών.

Ξεκινούν τα πρώτα πιλοτικά Ψηφιακά πρακτορεία!   Δοκίμασε πρώτος

Δες εδώ ΔΩΡΕΑΝ πως θα το κάνεις

Έχοντας αυτά υπ’ όψιν η Eurobank Εquities αναμένει αύξηση εσόδων κατά 120% στα 394 εκατ. ευρώ με τo 40% να προέρχεται από την ενοποίηση της Stoiximan (έσοδα ύψους 78 εκατ. ευρώ).  

Επίσης η έκθεση αναφέρει, μεταξύ άλλων πως αναμένεται ο όμιλος να στραφεί σε κέρδη ύψους 72 εκατ. ευρώ από τις ζημιές που κατέγραψε κατά το ίδιο χρονικό διάστημα πέρυσι.

Η εξομάλυνση της κερδοφορίας θα οδηγήσει σε μείωση 100 εκατ. ευρώ του χρέους στα 440 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.

Πηγή: Reporter.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “OΠΑΠ: Στα 13,80 ευρώ η τιμή στόχος από την Eurobank Εquities ” : στην πηγή:https://cdn.reporter.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ