Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Ο ΟΠΑΠ αναζητά συνεργάτη για online στοίχημα

Ο ΟΠΑΠ αναζητά συνεργάτη για online στοίχημα

από
Μόνο 2 λεπτά

ΣE αναζήτηση συνεργασιών τόσο για το online στοίχημα όσο και για τα video lotto, βρίσκεται ο ΟΠΑΠ, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η διοίκηση κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Tύπου.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το διαδικτυακό στοίχημα, έχουν γίνει επαφές με σειρά εταιριών, οι οποίες αξιολογούνται ως προς το τεχνικό τους κομμάτι, ενώ ό,τι αφορά το θέμα της οικονομικής συνεργασίας (εξαγορά ή οποιαδήποτε άλλη συμφωνία) θα ακολουθήσει σε επόμενο επίπεδο.

Ο πρόεδρος του οργανισμού, Χάρης Σταματόπουλος, εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι διαδικασίες ψήφισης του νομοσχεδίου δεν θα καθυστερήσουν και μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρξει μία αίσθηση για το περιεχόμενο του νέου θεσμικού πλαισίου.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ Γ. Σπανουδάκη, για οποιαδήποτε νέα αγορά ανοίγει αυτό θα πρέπει να γίνεται ισότιμα για όλους τους παίκτες και οι κανόνες θα χρειάζεται να εφαρμόζονται “από το σημείο μηδέν”. Η νέα αρχή θα πρέπει να αποτρέψει τη λειτουργία όσων δεν αδειοδοτηθούν και επίσης όλα τα μηχανήματα θα χρειαστεί να συνδεθούν με έναν κεντρικό server, αυτόν του ελεγκτή.

Aρα είναι κρίσιμο κομμάτι του υπό διαβούλευση σχεδίου νόμου οι αρμοδιότητες και οι εξουσίες της εθνικής αρχής ελέγχου.

Η ανανέωση της συμφωνίας με την Intralot έγινε για ένα+ένα έτος, προκειμένου να μπορεί να λειτουργήσει ο ΟΠΑΠ στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, μέχρις ότου ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός στην απόκτηση τεχνολογικής υποδομής.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει ο διαγωνισμός για την απόκτηση τεχνικού συμβούλου, ο οποίος στη συνέχεια θα βοηθήσει τον ΟΠΑΠ στην επιλογή του κατάλληλου προμηθευτή μέσω του διαγωνισμού.

Ανταγωνιστικότητα

Σε ό,τι αφορά την πορεία των αποτελεσμάτων, θα γίνει προσπάθεια έτσι ώστε η εικόνα του β΄ εξαμήνου να είναι ανάλογη με αυτήν του πρώτου, θα ενταθούν οι προσπάθειες περιορισμού του κόστους, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο παραλλαγής ορισμένων παιχνιδιών του οργανισμού κι επίσης θα πραγματοποιηθούν προωθητικές ενέργειες.

Στο μέτωπο των χορηγιών, ο ΟΠΑΠ εξέφρασε την πρόθεση να συνεργαστεί με όλα τα επαγγελματικά σωματεία της Α΄, Β΄ και Γ΄ εθνικής κατηγορίας, με αποτέλεσμα το ύψος των χορηγιών να είναι κατάτι αυξημένο σε σχέση με το παρελθόν.

Ο πρόεδρος του οργανισμού, κ. Σταματόπουλος, ερμηνεύει την κίνηση αυτήν, όπως και τον εκσυγχρονισμό των πρακτορείων, ως ανάγκη για αύξηση της ανταγωνιστικότητας, η οποία αναμένεται να ενταθεί στο μέλλον.

Πηγή express.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ