Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Κοντά στο παιχνίδι του τζόγου & του ΟΠΑΠ και ο Σπανουδάκης

Κοντά στο παιχνίδι του τζόγου & του ΟΠΑΠ και ο Σπανουδάκης

από
Μόνο 2 λεπτά

Πώς «έκλεισε» η συμμαχία Μελισσανίδη – Lottomatica – PPF (Τσέχοι); Στη συνάντηση Μελισσανίδη με τον μεγαλομέτοχο

του fund κ. Σμιθ. Ο Σμιθ που «χειρίζεται» αυτόν τον τομέα στο PPF (στις τράπεζες είναι ο Κέλνερ) μπήκε και στο σχήμα με τον ΟΠΑΠ (εξαγόρασε τη θυγατρική του) και την Lottomatica, για τα Λαχεία. Οι προεργασίες για τη «μητέρα των μαχών» καθώς πλησιάζει η 18η Οκτωβρίου που θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός για τον ΟΠΑΠ συνεχίζονται με αμείωτο βαθμό σε όλα τα μέτωπα. Σιγά σιγά φαίνεται πως ξεκαθαρίζει και η κατάσταση με τις λεγόμενες ελληνικές συμμετοχές. Κόντρα στον Μελισσανίδη θα είναι ο Κόκκαλης. Η Intralot θα κατέβει αυτόνομη και θα επιδιώξει, μετά τον διαγωνισμό, τα επόμενα βήματά της.


Ποια θα είναι αυτά; Φυσικά, εάν κερδίσει θα καταστεί κυρίαρχος του παιχνιδιού. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιδιώξει συνεργασία, είτε με τη Lottomatica, είτε με άλλο ξένο όμιλο. Πάντως οι Ιταλοί, «αποκρούοντας» εκτιμήσεις Γερμανών αναλυτών που σε συνδρομητικές εκθέσεις κάνουν αναφορά για «γάμο» με τον Κόκκαλη, διαψεύδουν τέτοιο ενδεχόμενο.


ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ

Στο «παιχνίδι» του τζόγου η τελευταία πληροφορία έχει να κάνει με τη στρατηγική που έχει αποφασίσει τελικά ο Όμιλος Μπόμπολα. Ούτε ο Γιώργος, ούτε οι γιοι του ενδιαφέρονται για τη διεκδίκηση άδειας για τις παιχνιδομηχανές, τα λεγόμενα «φρουτάκια».
Φαίνεται πως ο Μπόμπολας που πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θέλει να αποχωρήσει και από το σχήμα που μετέχει στα καζίνο, έχει εκτιμήσει ότι πρέπει να μείνει μακριά από το αντικείμενο.


Αντίθετα, «κοντά» στα θέματα του τζόγου και ιδιαίτερα του ΟΠΑΠ, θέλει να «μείνει» ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού κ. Γ. Σπανουδάκης ο οποίος έφερε το κατ’ αρχήν να κουβεντιάζει με τους Τσέχους.


Αυτό βέβαια δεν ισχύει. Οι συζητήσεις του αφορούν Αμερικανούς! Ο κ. Σπανουδάκης βρίσκεται σε επαφή με αμερικάνικο fund, στο οποίο έχει καταθέσει πλήρες φάκελο – πρόταση για την κάθοδο στο διαγωνισμό για τον Οργανισμό και περιμένει στο ακουστικό του. Ούτως ή άλλως ποιοι θα είναι τελικό οι ξένοι που θα μπουν στη διοίκηση του ΟΠΑΠ δεν έχει πλήρως ξεκαθαρίσει.

Διαβάστε το άρθρο «Μελισσανίδης-Τσέχοι, Μπόμπολας και Σπανουδάκης» στην πηγή: DEAL NEWS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ