Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Υπάλληλος ΠΡΟΠΟ σκηνοθέτησε ληστεία 30.000€

Υπάλληλος ΠΡΟΠΟ σκηνοθέτησε ληστεία 30.000€

από
Μόνο < 1 λεπτό

Τζογαδόρος υπάλληλος ΠΡΟΠΟ σκηνοθέτησε ληστεία 30.000€ .Το έβλεπε… το έπαιξε, αλλά ατύχησε! Έτσι σκέφτηκε να σκηνοθετήσει μια ληστεία προκειμένου να καλύψει τη χασούρα! Για έναν 28χρονο υπάλληλο πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ στον Βύρωνα ο λόγος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για άσκοπη κινητοποίηση της Αρχής με ψευδή αναγγελία και υπεξαίρεση.

Ο νεαρός τζογαδόρος πριν από μερικές ημέρες, και ενώ ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου έλειπε, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του παίζοντας σε κυνοδρομίες. Στην αρχή κέρδισε ένα μικρό ποσό, αλλά στη συνέχεια ο… τροχός γύρισε και έχασε περίπου 30.000! Τα συγκεκριμένα χρήματα τα υπεξαίρεσε από τα ταμεία του πρακτορείου και έτσι αποφάσισε να σκηνοθετήσει ληστεία προκειμένου να καλύψει τα χαμένα!

Τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κατήγγειλε πως λίγα λεπτά νωρίτερα ένα γνωστό άτομο που φορούσε κράνος, με την απειλή πιστολιού, του άρπαξε 29.248 ευρώ και στη συνέχεια έφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης, ωστόσο, έπεσε σε αντιφάσεις και έτσι οι αστυνομικοί έψαξαν και βρήκαν πως το ίδιο βράδυ στο πρακτορείο ένα αντίστοιχο ποσό είχε παιχτεί σε κυνοδρομίες.

Τελικά ο 28χρονος ομολόγησε και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε την πηγή του άρθρου: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ