Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Βαριές “Καμπάνες” για Παράνομα τυχερά παιχνίδια

Βαριές “Καμπάνες” για Παράνομα τυχερά παιχνίδια

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Αυστηρές ποινές  (πρόστιμα και φυλάκιση) για τα παράνομα  τυχερά παίγνια προβλέπει διάταξη του νέου πολυνομοσχεδίου (πρόσβαση στη δραστηριότητα των πιστωτικών ιδρυμάτων και προληπτική εποπτεία πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων επενδύσεων…), που κατατέθηκε χθες στη Βουλή από το υπουργείο Οικονομικών.
Όποιος διοργανώνει και  διεξάγει τυχερά παίγνια χωρίς την απαιτούμενη άδεια, ανεξαρτήτως του τρόπου ή του μέσου διεξαγωγής, θα τιμωρείται στο εξής με πρόστιμο τουλάχιστον 700.000 ευρώ και ποινή κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών. Επίσης, όποιος διεξάγει παράνομα παίγνια μέσω Διαδικτύου θα τιμωρείται με χρηματικές ποινές από 200.000 έως και 500.000 ευρώ και ποινή φυλάκιση
s τουλάχιστον τριών ετών. Με τις νέες  ρυθμίσει, όποιος  διεξάγει παίγνια χωρίς  την απαιτούμενη προς  τούτο άδεια: α. Αν τα παίγνια διεξάγονται με παιγνιομηχανήματα τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 3 ετών και χρηματική ποινή από 100.000 έως 200.000 ευρώ ανά παιγνιομηχάνημα.
β. Αν τα παίγνια διεξάγονται μέσω του Διαδικτύου τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών ετών και χρηματική ποινή από 200.000 έως και 500.000 ευρώ.
γ. Αν τα παίγνια που διεξάγονται είναι τυχερά τιμωρία είναι κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών και χρηματική ποινή 700.000 ευρώ, ανεξάρτητα από τον τρόπο ή το μέσο διεξαγωγής των παιγνίων, δ.
Onoios διοργανώνει παίγνια, χωρίς την απαιτούμενη npos τούτο άδεια, χωρίς αυτά να διεξάγονται, τιμωρείται με το 1/3 των παραπάνω ποινών.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο «ΒΑΡΙΕΣ «ΚΑΜΠΑΝΕΣ» ΠΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ» στην πηγή : ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Κ.ΤΖ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ