Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑVLTS Το “φράγμα” των 500.000 εγγεγραμμένων παικτών ξεπέρασαν τα Play του ΟΠΑΠ

Το “φράγμα” των 500.000 εγγεγραμμένων παικτών ξεπέρασαν τα Play του ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 3 λεπτά

Το “φράγμα” των 500.000 εγγεγραμμένων παικτών ξεπέρασαν τα VLT’s του ΟΠΑΠ. Η πελατειακή βάση των παιχνιδιών Play υπερέβη προ ημερών το συγκεκριμένο ορόσημο, πιστοποιώντας την σταθερή ανάπτυξη των επιδόσεων τους μέσω του δικτύου καταστημάτων PLAY και επιλεγμένων καταστημάτων ΟΠΑΠ, ήτοι σε περισσότερα από 2.600 σημεία διάθεσης.

Έχεις πρακτορείο?   
Μπορείς να τους προσφέρεις περισσότερα και να τους κρατήσεις στο πρακτορείο σου!
Δες πως ….. Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ τώρα!

Σήμερα προσφέρονται περί τα 100 διαφορετικά παιχνίδια στα 25.000 VLTs που λειτουργεί ο ΟΠΑΠ, με το τζίρο τους να ανέρχεται στο πρώτο τρίμηνο (τελευταία διαθέσιμα στοιχεία) της χρονιάς στα 66 εκατ. ευρώ, έναντι 68,9 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Σε επαναλαμβανόμενη βάση (μέχρι τις 13 Μαρτίου, καθώς μετά εφαρμόστηκαν τα περιοριστικά μέτρα), τα καθαρά έσοδα προ εισφορών από τα VLTs αυξήθηκαν κατά 21,5% ως αποτέλεσμα της αύξησης των εγκατεστημένων μηχανών και της ωρίμανσης των VLTs στα καταστήματα PLAY.

Το συνολικό δίκτυο του ΟΠΑΠ αριθμεί σε 3.764 καταστήματα, με τα gaming halls να έχουν ξεπεράσει τα 430, συμβάλλοντας στη μείωση του παράνομου τζόγου. Πέρυσι, στις υπάρχουσες τυπολογίες καταστημάτων (Standard και MEGA PLAY concept store), προστέθηκε και η Premium. Τα καταστήματα της κατηγορίας αυτής είναι μεγαλύτερα σε έκταση, διαθέτουν περισσότερα παιγνιομηχανήματα και αναβαθμισμένες προσόψεις, ενώ προσφέρουν αναβαθμισμένη εμπειρία στον πελάτη και μεγαλύτερα κέρδη για τον επενδυτή.

Υπενθυμίζεται πως τα καταστήματα ΟΠΑΠ στην Ελλάδα παρέμειναν, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, κλειστά για 58 ημέρες, από 14/03/2020 έως 11/05/2020 και στην Κύπρο για 68 ημέρες, από 16/03/2020 έως 23/05/2020. Η επαναλειτουργία των παιχνιδιών Play (VLTs), στο δίκτυο καταστημάτων PLAY και πρακτορείων ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ξεκίνησε εκ νέου στις 8 Ιουνίου 2020, ενώ η επανεκκίνηση των ελληνικών ιπποδρομιών στο MarkopouloPark έγινε στις 15 Ιουνίου 2020.

Έχει πρακτορείο? Βάλε το πρακτορείο σου στο κινητό των παικτών. Δοκίμασε Εδώ ΔΩΡΕΑΝ

Σύσταση “αγορά” από την Eurobank Equities

Η διοίκηση του ΟΠΑΠ έχει αναφέρει πως παρά την ικανοποιητική απόδοση του Ομίλου στην μετά-κορoνοϊό περίοδο, ακόμη υπολείπεται προκειμένου να φτάσει και πάλι στα συνήθη επίπεδα, ενώ ο αντίκτυπος στο δεύτερο τρίμηνο αναμένεται σημαντικός καθώς το δίκτυο παρέμεινε κλειστό για περίπου μισό τρίμηνο. Υπενθυμίζεται πως η συνεισφορά των εσόδων από τις διαδικτυακές δραστηριότητες αυξήθηκε και επιταχύνθηκε περαιτέρω μετά την επιβολή των μέτρων περιορισμού.

Ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει τα αποτελέσματα του β’ τριμήνου στις 9/9/2020, με τη Eurobank Equities σε προ ημερών (17/8) note να εκτιμά πως παρά τις επιπτώσεις από το lockdown, η εικόνα του Q2 θα διαμορφωθεί καλύτερη από τις αρχικές της εκτιμήσεις, κάτι που συνέβη και στο πρώτο τρίμηνο του έτους. Στο σημείωμά της η Eurobank Equities εκτιμά πως τα έσοδα θα υποχωρήσουν κατά 58% στο Q2 και τα EBITDA κατά 92% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Στο εξάμηνο τα EBITDA εκτιμάται ότι θα ανέλθουν στα 94 εκατ. ευρώ, εξέλιξη, που εφόσον επιβεβαιωθεί, θα καταστήσει συντηρητική την εκτίμηση για EBITDA χρήσης 267 εκατ. ευρώ.

Τέλος, να σημειωθεί πως το Sazka Group, ο μεγαλύτερος μέτοχος στον ΟΠΑΠ, μέσω της πλήρους συμμετοχής στο πρόγραμμα επανεπένδυσης μερίσματος (scrip dividend), καθώς και μέσω αγοράς μετοχών από το ταμπλό, αύξησε το ποσοστό συμμετοχής του σε 43,33% στο συνολικό μετοχικό κεφάλαιο της ΟΠΑΠ.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Το “φράγμα” των 500.000 εγγεγραμμένων παικτών ξεπέρασαν τα Play του ΟΠΑΠ” : στην πηγή: https://www.capital.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ