Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Τα θέλει όλα το νέο αφεντικό της ΟΠΑΠ. Στόχος και η Milli Piyango !

Τα θέλει όλα το νέο αφεντικό της ΟΠΑΠ. Στόχος και η Milli Piyango !

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Την τουρκική λοταρία Milli Piyango διεκδικεί ο όμιλος Sazka, στον οποίο ανήκει ο ΟΠΑΠ. Η προσπάθεια για είσοδο στη μεγάλη αγορά της Τουρκίας και η διεκδίκηση της ιταλικής λοταρίας SuperEnalotto.

Ο όμιλος Sazka Group, στον οποίο ανήκει και ο ΟΠΑΠ, ανακοίνωσε πως κατέθεσε προσφορά στον διαγωνισμό για τη δεκαετή διαχείριση της κρατικής λοταρίας της Τουρκίας Milli Piyango.

Η τελευταία διαχειρίζεται, μεταξύ άλλων, ξυστά λαχεία, αριθμολαχεία κ.α. Είναι η δεύτερη φορά που η Sazka επιχειρεί να αναλάβει τη διαχείριση της Milli Piyango καθώς είχε προσπαθήσει και το 2014, αλλά τότε ο διαγωνισμός ακυρώθηκε.

Η τουρκική κυβέρνηση είχε επιχειρήσει να προχωρήσει τον ίδιο διαγωνισμό το 2016 αλλά και πάλι ακυρώθηκε. Τώρα επανέρχεται με μια νέα διαδικασία που, όπως φαίνεται, προσελκύει διεθνές ενδιαφέρον. Σημειώνεται πως και η διοίκηση της Intralot είχε ανακοινώσει πως θα ενδιαφερθεί «με νέους συνεταίρους» για τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Εκτός από τον ΟΠΑΠ, ο όμιλος Sazka, που ανήκει στο KKCG Group, ιδιοκτησίας του Karel Komarek (φωτό), ελέγχει και τις εταιρείες Sazka (Τσεχία), LOTTOITALIA (Ιταλία) και Casinos Austria (Αυστρία).

Επιπλέον διεκδικεί και τη διαχείριση της ιταλικής λοταρίας SuperEnalotto, σε μια διαδικασία που ξεκίνησε προ μηνών και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Προσφορά στο διαγωνισμό για την τουρκική Milli Piyango κατέθεσε η Sazka ” : στην πηγή:https://www.euro2day.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ