Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Συνεργασία Κύπρου-Νιγηρίας για καταπολέμηση του παράνομου στοιχήματος

Συνεργασία Κύπρου-Νιγηρίας για καταπολέμηση του παράνομου στοιχήματος

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Εκπαιδευτικό ταξίδι στην Κύπρο πραγματοποιεί αυτές τις μέρες τετραμελής αποστολή του Gaming Board της πολιτείας Oyo της Νιγηρίας, για σκοπούς απόκτησης τεχνογνωσίας σε θέματα εποπτείας και ρύθμισης των τυχερών παιχνιδιών.

Η αρμόδια νιγηριανή ρυθμιστική Αρχή εκπροσωπείται σε κορυφαίο επίπεδο από τον διευθύνοντα σύμβουλο (CEO) του Gaming Board της πολιτείας Oyo και τον διευθυντή Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ στην αποστολή συμμετέχει ακόμη αντιπρόσωπος των εποπτευόμενων οργανισμών της Νιγηρίας και αξιωματούχος της Αρχής, οι οποίοι, κατόπιν αιτήματός τους, τυγχάνουν εκπαίδευσης από στελέχη της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων Κύπρου (ΕΑΣ) σε θέματα ρύθμισης και εποπτείας, καθώς επίσης επί διοικητικών διαδικασιών.

Το πρόγραμμα της αποστολής, από τις 27 έως και τις 31 Μαΐου, περιλαμβάνει επαφές και παρουσιάσεις σχετικά με την τεχνογνωσία που ήδη έχει αποκτήσει η ΕΑΣ σε θέματα ρυθμιστικού πλαισίου, εποπτείας, αδειοδότησης των εποπτευόμενων, θέματα αναβαθμισμένων τεχνολογικών υποδομών, καθώς και σε προγράμματα υπεύθυνου παιχνιδιού (Responsible Gaming), στα οποία η ΕΑΣ έχει αναβαθμισμένη δράση και εμπειρία τα τελευταία χρόνια.

Οι επαφές περιλαμβάνουν επίσης συνάντηση με την Αρχή Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνου της Κύπρου, καθώς και με εποπτευόμενους οργανισμούς στην Κύπρο που δραστηριοποιούνται στον χώρο των τυχερών παιχνιδιών.

Πρόκειται για την πρώτη αυτού του είδους υποδοχή ξένης θεσμικής αποστολής στην Κύπρο για θέματα τεχνογνωσίας στα τυχερά παιχνίδια, που αναδεικνύει την εμπειρία και την αναγνώριση που έχει κατακτήσει σε διεθνές επίπεδο η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Συνεργασία Κύπρου-Νιγηρίας για καταπολέμηση του παράνομου στοιχήματος ” : στην πηγή:https://economytoday.sigmalive.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ