Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Συνελήφθη πράκτορας του ΟΠΑΠ! Όλα τα είχαν οι πρακτορες αυτό τους έλειπε τώρα!

Συνελήφθη πράκτορας του ΟΠΑΠ! Όλα τα είχαν οι πρακτορες αυτό τους έλειπε τώρα!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Ένας 59χρονος ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ συνελήφθη προχθές στη Λάρισα κατηγορούμενος με βάση τη νομοθεσία περί παιγνίων.

Μετά από καταγγελία που έγινε στην ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώθηκε όχι δύο 17χρονοι βρισκόταν στο πρακτο­ρείο και ποντάριζαν σε τυχερό παιχνίδι.

Με την αναβαθμισμένη οθόνη  των Live Pro της Master Bet  προσφέρεις στους παικτες του πρακτορείου σου έγκυρα ζωντανά αποτελέσματα στα ελληνικά!

Δοκίμασε τώρα Δωρεάν ΕΔΩ!

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας συνέλαβαν τον 59χρονο καθώς οι δύο 17χρονοι, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Ελευθερία”, βρέθηκαν να συμμετέχουν στο τυχερό ηλεκτρονικό παίγνιο «Power Spin» παίζοντας μικροποσά.

Δι­ευκρινίζεται ότι το Power Spin είναι νέο παιχνίδι του ΟΠΑΠ, στο οποίο γυρίζει ένας εικονικός τροχός, ενώ σκοπός του κάθε παίκτη είναι να προβλέψει σε ποιο σημείο (αριθμό ή σύμβολο) θα σταματήσει ο τροχός.

Ο 59χρονος, φέρεται να δήλωσε πως θεώρησε ενήλικες τους δύο 17χρονους γι’ αυτό τους επέτρεψε την είσοδο στο πρακτορείο, ενώ για την εξέλιξη ενημερώθηκαν οι γονείς των δύο ανηλίκων.
Σε βάρος του 59χρονου σχηματίστηκε δικο­γραφία και αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Συνελήφθη πράκτορας του ΟΠΑΠ – Ανήλικοι πόνταραν σε τυχερό παιχνίδι στο πρακτορείο του” : την πηγή:https://www.epoli.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ