Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΙΝΤΕΡΝΕΤ Στη Θήβα μεγάλος νικητής του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις

Στη Θήβα μεγάλος νικητής του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις

Στη Θήβα μεγάλος νικητής του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 3 λεπτά

Τι λένε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ΟΠΑΠ και ο μεγάλος τυχερός

Στη Θήβα βρέθηκε ένας από τους μεγάλους νικητές του προγράμματος «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», που κέρδισαν μια δώρο-επιταγή αξίας 5.000 ευρώ.
Το πρόγραμμα πιστότητας του ΟΠΑΠ μοίρασε πολλά δώρα και επιφύλαξε μεγάλες εκπλήξεις στους πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ κατά την περίοδο των εορτών.

Από τις 29 Νοεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου όσοι σκάναραν τα δελτία τους μέσω της εφαρμογής OPAPP, συμμετείχαν σε εβδομαδιαίες κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Μην μένεις πίσω στις εξελίξεις .
Κάνε το πρακτορείο σου διαφορετικό και ανταγωνιστικότερο
Δες εδώ ΔΩΡΕΑΝ πως θα το κάνεις

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν πέντε εβδομαδιαίες κληρώσεις όπου ανέδειξαν 750 νικητές και δώρα συνολικής αξίας 150.000 ευρώ, ενώ το μεγάλο έπαθλο κάθε κλήρωσης ήταν μία δώρο-επιταγή των 5.000 ευρώ.

2
Ο μεγάλος νικητής κ. Νίκος Παγιάτης με τον κ. Βίκτωρα Χρήστου, ιδιοκτήτη του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ

«Νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα»

Mε 5  διαφορετικές οθόνες  των Live Pro της Master Bet προσφέρεις πάντα μια μοναδική εμπειρία με έγκυρα ζωντανά αποτελέσματα (μέχρι 90 αγώνες /οθόνη!)

Μπες στο app.masterbet.gr και θα τα βλέπεις όλα και  στο κινητό σου Δωρεάν!

Ένας από τους μεγάλους τυχερούς ήταν και ο κ. Νίκος Παγιάτης, που σκάναρε το δελτίο του στο κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Βίκτωρα Χρήστου στο Καπαρέλλι Θήβας.
«Σκάναρα κάθε δελτίο που έπαιζα ώστε να αυξήσω τις συμμετοχές μου στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».
Όταν με πήραν τηλέφωνο στις αρχές Ιανουαρίου να μου πουν ότι κέρδισα την δωρο-επιταγή αξίας 5.000 ευρώ από τον Κωτσόβολο, δεν το πίστεψα.
Νόμιζα πως κάποιοι φίλοι μου έκαναν πλάκα. Μετά από λίγες ημέρες με κάλεσαν ξανά από τον ΟΠΑΠ και σιγουρεύτηκα. Πραγματικά ήταν σαν να μου έκανε δώρο ο Άγιος Βασίλης!
Μόλις πήρα την δωρο-επιταγή στα χέρια μου από τον Βίκτωρα στο κατάστημά του, πήγα αμέσως να κάνω τις αγορές μου. Πήρα τηλεόραση, κομπιούτερ, κουζίνα και γενικά συσκευές για τα παιδιά.
Μακάρι να βρεθούν και άλλοι τυχεροί σαν εμένα. Εγώ δεν έχω σταματήσει να σκανάρω και από ό,τι έχω παρατηρήσει, ούτε και ο υπόλοιπος κόσμος στα καταστήματα ΟΠΑΠ».
3
Ο κ. Βίκτωρας Χρήστου, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στο Καπαρέλλι Θήβας

Το τυχερό κατάστημα του κ. Χρήστου

Έχεις πρακτορείο?
Ακόμα να δοκιμάσεις το Master Bet app στο κινητό σου? 

Μπες με το κινητό σου στο app.masterbet.gr  και θα δεις!

«Ο κόσμος υποδέχθηκε με θέρμη το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», αφού η διαδικασία τόσο για την εγγραφή όσο και για την συμμετοχή ήταν πολύ γρήγορη και εύκολη.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που το κατάστημά μας έφερε τύχη σε έναν από τους πιο τακτικούς μας πελάτες, ο οποίος κέρδισε το μεγάλο εβδομαδιαίο έπαθλο της δωρο-επιταγής αξίας 5.000 ευρώ. Το κατάστημά μας αποδεικνύεται γούρικο, καθώς στο παρελθόν υπήρξαν αρκετοί τυχεροί που κέρδισαν σημαντικά ποσά στο ΤΖΟΚΕΡ και στο ΛΟΤΤΟ, ενώ το 2019 υπήρξε και πελάτης που είχε κερδίσει 100.000 ευρώ στο Λαϊκό Λαχείο», σημειώνει ο κ. Χρήστου, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Στη Θήβα μεγάλος νικητής του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»”   στην πηγή:https://www.protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ