Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Αργολίδα

Συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Αργολίδα

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό
Κατασχέθηκαν πάνω από -7.700- ευρώ, παιγνιόχαρτα (τράπουλες), μάρκες και μικροποσότητα κάνναβης

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, σήμερα (28.11.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, σε συνεργασία με την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας,19 ημεδαποί, ηλικίας από 33 έως 78 ετών, αντίστοιχα, καθώς και -4- αλλοδαποί, ηλικίας από 32 έως 44 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση- αδικήματα παράβασης των νομοθεσιών για τα τυχερά παίγνια και τα ναρκωτικά.

Έχεις πρακτορείο?

Ειδικότερα, σήμερα (28.11.2021και πρώτες πρωινές ώρες,ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ανωτέρω αστυνομικοίπραγματοποίησαν έρευνα σε διαμέρισμα, το οποίο ήταν κατάλληλα διαμορφωμένο και εξοπλισμένο, όπου διαπιστώθηκε να έχει διοργανωθεί από 66χρονο ημεδαπό, ο οποίος και συνελήφθη, η διεξαγωγή παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

Kάθε ήμερα  σου παίρνουν περισσότερους  πελάτες για το ίντερνετ!

Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι ο 66χρονος, ως διοργανωτής, είχε επιτρέψει στους υπόλοιπους συλληφθέντες, τη διεξαγωγή με χρήματα του τυχερού παιχνιδιού «TEXAS HOLDEM».

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, παιγνιόχαρτα (τράπουλες), κασετίνες με μάρκες, -3– ιδιόχειρα σημειώματα και το χρηματικό ποσό των –7.745– ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.

Θα παραμείνεις απαθής ?
Υπάρχει τρόπος για να συγκρατήσεις τους παίκτες σου στο πρακτορείο σου!

Επιπλέον, στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε, ενώ παράλληλα συνελήφθησαν ακόμη -2- ημεδαπές, ηλικίας 30 και 39 ετών, αντίστοιχα, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς στερούνταν βιβλιάρια υγείας και άδειες εργασίας.

Πάρε σειρά και δοκίμασε δωρεάν το δικό σου Ψηφιακό πρακτορείο

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το ΤμήμαΑσφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Αργολίδα ” : στην πηγή:https://www.flynews.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ