Αρχική Uncategorized Πως οι πράκτορες ΟΠΑΠ κερδίζουν το παιχνίδι με το ίντερνετ !

Πως οι πράκτορες ΟΠΑΠ κερδίζουν το παιχνίδι με το ίντερνετ !

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 4 λεπτά
   Με την μεγάλη εμπειρία, γνώση της αγοράς των παιχνιδιών αλλά και τις ισχυρότατες προσωπικές σχέσεις που έχουν οι πράκτορες με τον κάθε πελάτη σήμερα και με το νέο τεχνολογικό όπλο που αποκτούν μπορούν να απαντήσουν  άμεσα και δυνατά στις απώλειες που έχουν δημιουργηθεί από την φυγή των πελατών στο ίντερνετ.
  Το praktores.com θα αναδείξει το επόμενο διάστημα τις δυνάμεις, τους τρόπους και τα εργαλεία που έχουν στην διάθεση τους οι πράκτορες για την μάχη ενάντια στο παιχνίδι στο ίντερνετ !
  Σήμερα παρουσιάζουμε το πιο δυνατό εργαλείο που αναπτύχθηκε για την αύξηση τις επισκεψιμότητας και τζίρου στα πρακτορεία .
Η νέα λειτoυργία Master Bet PRO είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για να αυξήσει τα έσοδα των πρακτορείων που θα την χρησιμοποιήσουν και θα εκμεταλλευτούν τις πρωτοποριακές δυνατότητες που τους προσφέρει.
   Οι  εφαρμογές Master Bet συλλέγουν δεδομένα και πληροφορίες που αφορούν στα παιχνίδια, τα επεξεργάζονται με ειδικούς αλγόριθμους και τα προβάλλουν στις τηλεοράσεις του πρακτορείου και στο κινητό του κάθε πελάτη, στη μορφή που απαιτείται.
   Στόχος των εφαρμογών είναι να βοηθήσουν τον παίκτη να παίξει πιο έξυπνα και πιο αποδοτικά και να δημιουργήσουν μια καλύτερη εμπειρία ΜΟΝΟ μέσα στο πρακτορείο, ώστε αυτό να γίνει πιο ελκυστικό.
   Η  νέα ΔΩΡΕΑΝ  λειτoυργία Master Bet PRO αφορά στην προβολή κρίσιμων πληροφοριών και δεδομένων στο κινητό του κάθε πελάτη ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ  αυτός βρίσκετε μέσα σε ένα πρακτορείο και είναι συνδεδεμένος με το wifi του πρακτορείου.
   Έτσι, ο παίκτης αποκτά κίνητρα να επισκεφθεί και να παραμείνει στο πρακτορείο, αφού ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ σε αυτό θα έχει πρόσβαση σε πληροφορίες και δεδομένα που θα τον βοηθήσουν να παίξει πιο έξυπνα και πιο αποδοτικά .
   Όταν ο παίκτης αποχωρήσει ή χάσει τη σύνδεσή του με το wifi του πρακτορείου, τότε σταματά αυτόματα η ροή των δεδομένων και πληροφοριών στο κινητό του και βλέπει ΜΟΝΟ  κάποιες λίγες και γενικές πληροφορίες.
Αν φυσικά επανέλθει στο πρακτορείο και επανασυνδεθεί, η ροή των δεδομένων ενεργοποιείται πάλι αυτόματα στο κινητό του .
 Ο πράκτορας έχει τη δυνατότητα από το διαχειριστικό του (dashboard) να στέλνει ΔΩΡΕΑΝ μηνύματα κείμενου στους πελάτες – παίκτες που έχουν συνδεθεί με το πρακτορείο του και αυτοί να τα διαβάζουν οποιαδήποτε στιγμή όπου και αν βρίσκονται !
 Έτσι ο πράκτορες αποκτά μια νέα, μοναδική και αποκλειστικά δική του γραμμή απευθείας επικοινωνίας ώστε να μπορεί να μιλά σε πραγματικό χρόνο στους πελάτες του πρακτορείου του χωρίς να μπορεί να τον “κόψει” κάνεις !
   Η λειτoυργία Master Bet PRO έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργεί αυτόματα το club πελατών του πρακτορείου που την “τρέχει” και μάλιστα του πράκτορα που θα την τρέξει πρώτος στην περιοχή του!
  Όταν ένας  παίκτης  συνδέεται για πρώτη φορά με την Master Bet Pro σε ένα πρακτορείο του δικτύου με τις εφαρμογές Master Bet,  η εφαρμογή συγχρονίζεται αυτόματα με τα στοιχεία του πρακτορείου και με την κυψέλη μηνυμάτων του πράκτορα.
  Από εκεί και έπειτα, ο πελάτης θα αποτελεί ένα μέλος του club του πρακτορείου και θα λαμβάνει τα μηνύματα του και τις επιλογές του πρακτορείου, ακόμα και όταν είναι εκτός πρακτορείου π.χ. στο σπίτι του ή  και σε κάποιο άλλο πρακτορείο ακόμα και μέλος του δικτύου των εφαρμογών Master Bet.
  H  λειτoυργία Master Bet PRO παρότι είναι στην ουσία ένα app για το κινητό (το mobile app του πρακτορείου !), χάρη στην PWA τεχνολογία που βασίζεται, ΔΕ χρειάζεται download από app store  και ΔΕ χρειάζεται καμιά εγκατάσταση, παρά μόνο μια συντόμευση στην οθόνη αφετηρίας του κινητού του πελάτη και μονό για την πρώτη φορά !
  Αρκεί δηλαδή κάποιος να επισκεφτεί το pro.masterbet.gr από το κινητό του και να αποδεχθεί τη συντόμευση στο κινητό του και την δυνατότητα να παίρνει notifications.
Τόσο απλά !
Η λειτoυργία Master Bet PRO είναι σε beta στάδιο.
  Έχει ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο της και αναπτύσσει επιπλέον μηχανισμούς με συγχρόνους και εξειδικευμένους αλγόριθμους που θα βοηθούν τον παίκτη να παίζει ακόμα πιο έξυπνα και αποδοτικά.
  Παράλληλα, συνδέεται με όλες τις πήγες πληροφόρησης που αφορούν τον στοιχηματισμό και τα τυχερά παιχνίδια της ΟΠΑΠ, που θα κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την ενημέρωση του παίκτη, σε πραγματικό χρόνο ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ στο πρακτορείο.
   Στην PROothisi, όλα αυτά τα 8 χρόνια ανάπτυξης των εφαρμογών Master Bet άλλα και τα άλλα 27 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση πρακτορείων ΟΠΑΠ, γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα πόση δύναμη έχει το πρακτορείο και ποιες είναι οι δυνατότητες του πράκτορα .
  Γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα ποιες είναι οι ανάγκες αλλά και οι ευκαιρίες που έχει ένα πρακτορείο και πως αυτό μπορεί να θωρακίσει το πελατολόγιο του.
  Γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα πόσο σημαντική και έγκυρη είναι η γνώμη του πράκτορα για την ανάπτυξη και την πίστη των παιχνιδιών άλλα και τη διαχείριση των πρακτορείων τους.
  Είμαστε εδώ για να σας ακούμε, να ερευνούμε, να σχεδιάζουμε, και να αναπτύσσουμε όλα αυτά τα εργαλεία που θα κρατήσουν τα πρακτορεία στη θέση του πρωταγωνιστή στην διάθεση των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και την Κύπρο.
  Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας, τις παρατηρήσεις σας, τις ιδέες σας που θα εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τις εφαρμογές Master Bet και τη ΔΩΡΕΑΝ νέα λειτουργία, ώστε να βοηθήσουμε από την πλευρά μας ακόμα περισσότερο τους παίκτες και κυρίως τους πράκτορες,    στο mail : [email protected]
* Η λειτoυργία Master Bet PRO  θα τρέξει μόνο άμεσα σε όσα πρακτορεία που έχουν Master Box και λειτουργούν στην ίδια ip με το wifi που θα συνδεθεί το κινητό τηλέφωνο
Σε αυτή την φάση της ανάπτυξης αν ΔΕΝ υπάρχει ενεργό Master Box στο πρακτορείο δεν θα δείτε το σύνολο της εφαρμογής !

 Αν έχετε πρακτορείο Δοκιμάστε Εδώ Δωρεάν τις εφαρμογές Master Bet 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ