Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Που αλλού? Στο Πρακτορείο! Τίναξε τη μπάνκα στον αέρα! Μυθικά κέρδη με μόλις 5 ευρώ!

Που αλλού? Στο Πρακτορείο! Τίναξε τη μπάνκα στον αέρα! Μυθικά κέρδη με μόλις 5 ευρώ!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Τρομερή έμπνευση είχε ένας παίκτης του «Πάμε Στοίχημα».

Απίστευτο δελτίο έπαιξε ένας παίκτης του διάσημου τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ καθώς με μόλις 5 ευρώ κέρδισε μυθικό ποσό. Ο νικητής της εβδομάδας, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στο Βόλο, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα» και «Τελικό Αποτέλεσμα & Οver/Under 2,5» σε επτά αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Ρωσίας, της Σουηδίας, της Δανίας και της Χιλής και με 5 ευρώ κέρδισε 11.141,99 ευρώ.

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Ιούλιο του 2021 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 27 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου 2021, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου, στις ελληνικές ιπποδρομίες στο Markopoulo Park, στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες) τρεις νικητές, δύο από την Αθήνα και ένας από τον Χολαργό, κέρδισαν από 19.977 ευρώ.

Πάρε σειρά και δοκίμασε δωρεάν το δικό σου Ψηφιακό πρακτορείο!

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Πάμε Στοίχημα: Τίναξε τη μπάνκα στον αέρα! Μυθικά κέρδη με μόλις 5 ευρώ! ” : στην πηγή:https://www.onsports.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ