Αρχική Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ Ποιος νομίζει πως οι παίκτες είναι ανόητοι και δεν καταλαβαίνουν;

Ποιος νομίζει πως οι παίκτες είναι ανόητοι και δεν καταλαβαίνουν;

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Κάθε παίκτης που είτε επισκέπτεται ένα πρακτορείο είτε ένα στοιχηματικό site, το κάνει με μόνο σκοπό το κέρδος από τα πονταρίσματα που αυτός θα κάνει!

Ωστόσο οι περισσότεροι παίκτες εκτός από το οικονομικό κέρδος που επιζητούν, θέλουν κυρίως την επιβεβαίωση στην πρόβλεψη τους και την ανάδειξη της νίκης απέναντι στην στοιχηματική εταιρία που είναι ο απαραίτητος αντίπαλος για το στοίχημα του.

Οι παίκτες θέλουν να δείχνουν δηλαδή ότι “τους έπιασαν” την στοιχηματική όπως λένε στην γλώσσα τους!

Ας δούμε όμως ένα παραλληλισμό.

Σκεφτείτε πως έχουμε δύο αντιδίκους σε μια δικαστική αίθουσα!

Ο ένας από αυτούς λοιπόν, ρωτά τον δικηγόρο του αντιδίκου του για το πως θα τα πει καλύτερα στον δικαστή ώστε να κερδίσει αυτός την δική!

Υπήρχε ποτέ περίπτωση κάτι τέτοιο να συμβεί στην πραγματική ζωή?

Είναι κατι τέτοιο λογικό και ακόμα και συνέβαινε, ο δικηγόρος του αντιδίκου του θα τον συμβούλευε με τρόπο ώστε αυτός να κερδίσει ή να χάσει?

Εδώ αποκτάς το Ψηφιακό σου Πρακτορείο!

Ξεκινούν τα πρώτα πιλοτικά πρακτορεία!   Δοκίμασε πρώτος

Δες εδώ ΔΩΡΕΑΝ πως θα το κάνεις

Μα κάτι τέτοιο ακριβώς δεν συμβαίνει όταν οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν στατιστικά εργαλεία, πληροφορίες, αναλύσεις και “βοηθήματα” στους παίκτες τους?

Το κάνουν για να βοηθήσουν πραγματικά τους παίκτες τους ώστε αυτοί να κερδίσουν ή για να τους παρασύρουν σε ένα παιχνίδι με σκοπό τους πάνε μια ώρα αρχύτερα στον “κουβά”?

Νομίζει κανείς λοιπόν πως ένας λογικός παίκτης αυτό δεν το καταλαβαίνει?

Υπάρχει κάποιος που θα πίστευε σε ένα προγνωστικό που του δίνει μια στοχηματική εταιρία για να τον “βοηθήσει” στο παιχνίδι του και θα πόνταρε τα χρήματα του σε αυτό ?

Μα αν κάτι τέτοιο ίσχυε, τότε οι στοιχηματικές εταιρίες θα έδιναν βοήθεια στους παίκτες για να κερδίζουν αυτοί και να χάνουν χρήματα αυτές από τα κέρδη τους?

Ένα πράγμα είναι σίγουρο πως οι παίκτες δεν κοιμόνται με τσαρούχια και οι εταιρίες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα!

Αν λοιπόν με πραγματικό ενδιαφέρον το οποίο πηγάζει από ξεκάθαρο το συμφέρον του να είσαι με την πλευρά του παίκτη, σταθείς και τον βοηθήσεις, τότε αυτόματα γίνεσαι ο καλύτερος στοιχηματικός φίλος του.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει μονό από τα πρακτορεία και τους πράκτορες, που έχουν καθαρό συμφέρουν να κερδίζουν οι παίκτες τους, καθώς αυτοί πληρώνονται από την προμήθεια που προκύπτει από το γενικό και όχι από το κέρδος του δικού τους πρακτορείου.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν, ο πράκτορας πρέπει να χρησιμοποιεί τις μεθόδους, τα εργαλεία, τις πληροφορίες και τα στατιστικά που είναι ξεκάθαρο όπως δεν έχουν καμιά σχέση και εξάρτηση από την εταιρία και πως έχουν απόλυτο σκοπό να βοηθήσουν πραγματικά τον παίκτη!

Όλα αυτά τα γνωρίζει και τα νιώθει πολύ καλά και ο απλός παίκτης ακόμα και των αριθμολαχείων και συμπεριφέρεται ανάλογα!

Συμβουλή προς τον πράκτορα

Αν θέλετε να κερδίζετε πιστούς παίκτες στο πρακτορείο σας λοιπόν, σταθείτε ξεκάθαρα με την πλευρά του παίκτη!

Προσφέρετε του, πληροφορίες, προτάσεις, στατιστικά και συμβουλές που θα τον βοηθήσουν να παίζει εξυπνότερα και να κερδίζει συχνότερα.

Δείξτε το του αυτό, όσο ποιο έντονα μπορείτε, αναδεικνύοντας τις επενδύσεις που κάνετε σε εφαρμογές και εργαλεία για να τον βοηθάτε !

Πανηγυρίστε μαζί του σε κάθε νίκη που αυτό πετυχαίνει απέναντι στην στοιχηματική εταιρία!

Έτσι θα κερδίζετε σταθερά την εμπιστοσύνη του, θα είναι πάντα φίλος και σύμμαχο σας και θα παραμένει πάντα πιστός στο πρακτορείο σας .

Μην ξεχνάτε πως έναν παίκτη τον ενδιαφέρει πόσες νίκες θα γράψει γιατί αυτό επιβεβαιώνει τις επιλογές του.

Βοηθήστε τον να το κάνει λοιπόν χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία .

Πάρε σειρά και δοκίμασε δωρεάν το δικό σου Ψηφιακό πρακτορείο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ