Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Παίζεις ΤΖΟΚΕΡ χωρίς πρακτορείο !! Δελτίο μέσω διαδικτύου από τον ΟΠΑΠ

Παίζεις ΤΖΟΚΕΡ χωρίς πρακτορείο !! Δελτίο μέσω διαδικτύου από τον ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Η «επανάσταση» στον χώρο των τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ είναι εδώ και λίγες ώρες γεγονός.

Η εταιρεία αποφάσισε να λανσάρει το νούμερο ένα παιχνίδι της στα πρακτορεία, το ΤΖΟΚΕΡ, το οποίο είναι και το ποιο αναγνωρίσιμο από όλα (ακόμα και από το Πάμε Στοίχημα) με ποσοστό 91%, στο ιντερνέτ.

Έτσι λοιπόν για να παίξεις ΤΖΟΚΕΡ δεν θα χρειάζεται η επίσκεψη στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ αφού θα μπορεί να κατατεθεί δελτίο και μέσω διαδικτύου.

Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας και συγκεκριμένα στο tzoker.gr ο παίχτης θα έχει την δυνατότητα να μπορεί να παίζει  από όπου και αν βρίσκεται χωρίς να χρειαστεί να πάει στο πρακτορείο. Προϋπόθεση βέβαια θα είναι ο παίχτης να κάνει την εγγραφή του στην σελίδα και να είναι άνω των 21χρόνων ( όπως συμβαίνει σε όλες τις διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρείες).

Στην νέα πλατφόρμα του tzoker.gr ο παίχτης θα έχει πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με το υπόλοιπο του Ηλεκτρονικού Λογαριασμού του, το ιστορικό της παικτικής του δραστηριότητας (συμπεριλαμβανομένων Συμμετοχών, κερδών και ζημιών), τις καταθέσεις και τις αναλήψεις και τις λοιπές σχετικές συναλλαγές.

Οι πληροφορίες πρέπει να είναι διαθέσιμες στον Παίκτη, στον Ηλεκτρονικό του Λογαριασμό, για τουλάχιστον 90 ημέρες.

Επίσης σύμφωνα με πηγές από τον ΟΠΑΠ θα υπάρχουν και επιβραβεύσεις στους παίκτες της (loyalty programs) και θα διαμορφώνονται, τηρουμένων των διατάξεων της σχετικής απόφασης της Ε.Ε.Ε.Π και σύμφωνα με την αρχή της ίσης μεταχείρισης των προς επιβράβευση παικτών, και αναρτώνται στα Διαδικτυακά Σημεία.

Ο Λογαριασμός Παίκτη

Όπως ορίζει η απόφαση της ΕΕΕΠ, η Συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ μέσω διαδικτύου πραγματοποιείται στα Σημεία, με τη χρήση κινητών ή μη συσκευών καθώς και τη χρήση οποιουδήποτε μέσου δύναται να προσφέρει στο μέλλον η σύγχρονη τεχνολογία. Προκειμένου ένα φυσικό πρόσωπο να συμμετέχει στο ΤΖΟΚΕΡ μέσω Διαδικτυακών Σημείων απαιτείται η δημιουργία Ηλεκτρονικού Λογαριασμού Παίκτη.

Ηλεκτρονικός Λογαριασμός Παίκτη (ΗΛΠ) είναι ο μοναδικός λογαριασμός που τηρείται για κάθε Παίκτη από τον ΟΠΑΠ προκειμένου αυτός να μπορεί να συμμετέχει στα Τυχερά Παίγνια που διοργανώνει και διεξάγει ο Φορέας Εκμετάλλευσης μέσω του διαδικτύου.

Η με οποιονδήποτε τρόπο Συμμετοχή καταχωρείται είτε στις ειδικές τερματικές μηχανές, είτε σε ηλεκτρονικό μέσο και εκδίδεται άμεσα το σχετικό αποδεικτικό συμμετοχής, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Γενικό Κανονισμό.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Ήρθε το ηλεκτρονικό τζόκερ – Δελτίο μέσω διαδικτύου από τον ΟΠΑΠ ” : στην πηγή:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ