Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΟΠΑΠ: Σήμερα το μέρισμα και οι νέες μετοχές από την επανεπένδυση

ΟΠΑΠ: Σήμερα το μέρισμα και οι νέες μετοχές από την επανεπένδυση

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Σήμερα Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή του έκτακτου μερίσματος του ΟΠΑΠ αλλά και η εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 13.084.373 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που έλαβαν όσοι μέτοχοι προχώρησαν σε επανεπένδυση του μερίσματος.

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ, συνολικά 2.900 μέτοχοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο πρόγραμμα επανεπένδυσης μερίσματος (scrip dividend), επιλέγοντας να επανεπενδύσουν στην εταιρεία, με αποτέλεσμα η συμμετοχή στο πρόγραμμα να ανέλθει στο 48,2% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου.

H Sazka Group, ο μεγαλύτερος μέτοχος στον OΠΑΠ συγκαταλέγεται μεταξύ των μετόχων που επέλεξαν να συμμετάσχουν στο στο πρόγραμμα επανεπένδυσης με το σύνολο των μετοχών που ελέγχει. Το ποσοστό συμμετοχής του ανέρχεται πλέον πλέον σε 41,7% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου. Οι νέες μετοχές που αντιστοιχούν στην επανεπένδυση του μερίσματος διατέθηκαν στην τιμή των 11,26 ευρώ.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΟΠΑΠ: Σήμερα το μέρισμα και οι νέες μετοχές από την επανεπένδυση “ : στην πηγή: https://www.liberal.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ