Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΟΠΑΠ: Ικανοποίηση για τις επιδόσεις των online δραστηριοτήτων στο α’τρίμηνο

ΟΠΑΠ: Ικανοποίηση για τις επιδόσεις των online δραστηριοτήτων στο α’τρίμηνο

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά
Την αισιοδοξία της από την επαναλειτουργία του δικτύου καταστημάτων εξέφρασε η διοίκηση του ΟΠΑΠ στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης με τους αναλυτές για την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου.

Σήμερα όλα γίνονται από το κινητό τηλέφωνο.
Βάλε και το δικό σου το πρακτορείο στα κινητά χιλιάδων παικτών!
Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ

Κατά την διάρκεια του lockdown αναπτύχθηκαν 75 νέα καταστήματα, ενώ σε 1.500 πρακτορεία αναβαθμίστηκε ο τεχνολογικός εξοπλισμός προβολής video.

Όπως αναφέρθηκε στους αναλυτές, η εταιρεία θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες της για την περαιτέρω ψηφιοποίηση των καταστημάτων και της παικτικής εμπειρίας που προσφέρουν.

Παράλληλα, ενόψει της επαναλειτουργίας του δικτύου του, ο ΟΠΑΠ ενίσχυσε το προϊοντικό χαρτοφυλάκιό του, με νέα αθλητικά γεγονότα στο κανάλι live μεταδόσεων στα πρακτορεία, νέες επιλογές στον αθλητικό στοιχηματισμό και το Powerspin και νέα παιχνίδια ΣΚΡΑΤΣ.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ψηφιοποίησης της εμπειρίας του πελάτη, η εταιρεία διαθέτει ήδη το νέο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις». Το νέο πρόγραμμα, που αφορά όλα τα παιχνίδια που διατίθενται μέσω των καταστημάτων ΟΠΑΠ, επιβραβεύει τους παίκτες με διάφορους τρόπους (π.χ. δώρα και προσφορές), ενισχύοντας ταυτόχρονα την εμπειρία του πελάτη μέσω της χρήσης smartphone.

Μην μένεις πίσω στις εξελίξεις .
Κάνε το πρακτορείο σου διαφορετικό και ανταγωνιστικότερο
Δες εδώ ΔΩΡΕΑΝ πως θα το κάνεις

Δυναμικές επιδόσεις για τις online δραστηριότητες

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, ικανοποίηση εκφράστηκε και για τις επιδόσεις των online δραστηριοτήτων του Ομίλου ΟΠΑΠ κατά το πρώτο τρίμηνο. Η Stoiximan παραμένει ο κορυφαίος πάροχος στην online αγορά παιγνίων σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ νέα υψηλά κατέγραψαν και οι διαδικτυακές δραστηριότητες του ΟΠΑΠ (pamestoixima.gr και tzoker.gr), καθώς τετραπλασιάστηκε το GGR τους σε ετήσια βάση.

Η διοίκηση ανέφερε πως τα οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2021 επιβεβαίωσαν ότι ο ΟΠΑΠ κατάφερε να ανταποκριθεί με επιτυχία στις πρωτοφανείς προκλήσεις που προκάλεσε η πανδημία, όπως σημείωσε η διοίκηση της εταιρείας κατά την τηλεδιάσκεψη με αναλυτές.

Mε 5  διαφορετικές οθόνες  των Live Pro της Master Bet προσφέρεις πάντα μια μοναδική εμπειρία με έγκυρα ζωντανά αποτελέσματα (μέχρι 90 αγώνες /οθόνη!)

Υπενθυμίζεται ότι, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021, τα καθαρά έσοδα προ εισφορών (GGR) ανήλθαν σε 174,2 εκατ. ευρώ, ενώ τα λειτουργικά κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώθηκαν σε 61,3 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ κατέγραψε καθαρά κέρδη 10,3 εκατ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο.

Στο πλαίσιο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αναθεώρησε ανοδικά την πρότασή του προς τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων για το μέρισμα χρήσης 2020 από τα 0,45 ευρώ στα 0,55 ευρώ ανά μετοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ