Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕΕΠ Το ΚΙΝΟ στο ίντερνετ ! Το Υπουργείο αποφάσισε τον νέο κανονισμό!

Το ΚΙΝΟ στο ίντερνετ ! Το Υπουργείο αποφάσισε τον νέο κανονισμό!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 3 λεπτά

Με δύο αποφάσεις του αρμόδιου υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, άνοιξε ο δρόμος για την εισαγωγή των παραδοσιακών τυχερών παιγνίων του ΟΠΑΠ στο Διαδίκτυο, ενώ προωθήθηκε η έναρξη του Eurojackpot.

Με την πρώτη απόφαση του υπουργού Οικονομικών ορίζεται ο κανονισμός διεξαγωγής μέσω Διαδικτύου όλων των τυχερών παιγνίων του ΟΠΑΠ που απορρέουν από την άδεια που κατέχει από το 2000 (ΚΙΝΟ, Lotto, Proto κ.λπ.).

Χάνεις πελάτες καθημερινά από το ίντερνετ?

Βάλε και το δικό σου πρακτορείο στον κόσμο των Ψηφιακών Πρακτορείων και ψάρεψε τους από το ίντερνετ δωρεάν!

«Ο κανονισμός εφαρμόζεται αποκλειστικά στα τυχερά παίγνια που διοργανώνει και διεξάγει ο φορέας εκμετάλλευσης (σ.σ.: ΟΠΑΠ) μέσω του Διαδικτύου, βάσει του άρθρου 27 του ν. 2843/2000 (Α’ 219) και της Σύμβασης Παραχώρησης», αναφέρει η σχετική απόφαση.

Σήμερα, ο ΟΠΑΠ προσφέρει μόνον δύο τυχερά παίγνια ηλεκτρονικά, το «Πάμε Στοίχημα» και το «Joker».

Ωστόσο, η «ναυαρχίδα» των παιγνίων του ΟΠΑΠ, το ΚΙΝΟ, διεξάγεται μόνον σε πρακτορεία και σήμερα παραμένει το πιο σημαντικό τυχερό παίγνιο των πρακτορείων.

Η εισαγωγή του στο ηλεκτρονικό κανάλι αναμφίβολα θα βάλει σε περαιτέρω πίεση τους πράκτορες.

Γι’ αυτό η διοίκηση του ΟΠΑΠ κρατά κλειστά τα χαρτιά της τόσο για τον χρόνο εφαρμογής του νέου κανονισμού όσο και για το τυχερό παίγνιο που πρώτο απ’ όλα θα μεταφερθεί στο ηλεκτρονικό κανάλι.

Όλοι οι ανταγωνιστές σου στο ίντερνετ διαφημίζονται ασταμάτητα

Όλοι προσπαθούν να πάρουν τους παίκτες που έχουν τα πρακτορεία!

Θα τους αφήσεις να τους πάρουν όλους?   

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι με τη δυναμική που έχουν λάβει τα ηλεκτρονικά τυχερά παίγνια, η ημέρα που ο ΟΠΑΠ θα φέρει όλα τα τυχερά παίγνιά του στο Διαδίκτυο δεν θα αργήσει.

Η δεύτερη απόφαση του υπουργού Οικονομικών αφορά τη χορήγηση της άδειας διεξαγωγής του Eurojackpot στον ΟΠΑΠ. Το τίμημα της 10ετούς άδειας καθορίστηκε στο 1 εκατ. ευρώ και στην υπουργική απόφαση ορίζεται ότι ο ΟΠΑΠ θα καταβάλλει το 30% των ακαθάριστων εσόδων του στο Δημόσιο (GGR Tax).

Η ισχύς της άδειας ξεκινά από την ημέρα διενέργειας της πρώτης κλήρωσης.

Το Eurojackpot θα διεξάγεται αποκλειστικά μέσω του επίγειου δικτύου, δηλαδή μέσω των πρακτορείων του ΟΠΑΠ. Προφανής στόχος της κυβέρνησης με την κίνηση αυτήν είναι η ενίσχυση των πρακτόρων του οργανισμού, οι οποίοι τα τελευταία τρία χρόνια έχουν πληγεί σημαντικά, τόσο από την εισβολή των νέων τυχερών παιγνίων (διαδικτυακά, VLTs) όσο και από την πανδημία.

Αν δεν υπάρχει το πρακτορείο σου στο ίντερνετ πως περιμένεις να σε δουν οι παίκτες ?

Έχεις πρακτορείο και θέλεις να αυξησεις τους πελάτες του

 Κάνε κλικ εδώ

Το Eurojackpot αναμένεται να φέρει πολλούς και νέους πελάτες στα πρακτορεία, καθώς θα προσελκυστούν από τα μεγάλα έπαθλα. Το αριθμολαχείο αυτό, που διεξάγεται σε 19 χώρες, προσφέρει έπαθλα ύψους μέχρι 120 εκατ. ευρώ.

Οι παραπάνω κινήσεις, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, σημαίνουν συμφωνία του ΟΠΑΠ και της κυβέρνησης, τουλάχιστον στο θέμα της διαφοράς τους στην εκχώρηση των αδειών των διαδικτυακών τυχερών παιγνίων.

Ο ΟΠΑΠ είχε προσφύγει στη διαιτησία κατά του Ελληνικού Δημοσίου και στην απόφαση εκχώρησης των προσωρινών αδειών διενέργειας τυχερών παιγνίων μέσω Διαδικτύου το 2011. Κατά τον ΟΠΑΠ παραβιάστηκε το δικαίωμα της πρώτης άρνησης, που κατείχε βάσει του νόμου του 2000. Το ύφος της διεκδίκησης δεν έγινε ποτέ γνωστό.

Παραμένουν, ωστόσο, οι άλλες διαφορές μεταξύ ΟΠΑΠ και υπουργείου Οικονομικών. Μεταξύ αυτών, η λειτουργία του Ιππόδρομου στο Μαρκόπουλο Αττικής αλλά και η καταβολή του ετήσιου τιμήματος των 50 εκατ. ευρώ για την άδεια των λαχείων κατά την περίοδο της πανδημίας.

Με το app.masterbet.gr το πρακτορείο σου θα βρίσκεται στα κινητά των παικτών της περιοχής σου!

Δοκίμασε τώρα Δωρεάν να κάνεις και εσύ το πρακτορείο σου Ψηφιακό και να πάρεις πελάτες από το ίντερνετ

Στην πρώτη περίπτωση ο ΟΠΑΠ επιδιώκει την εφαρμογή της ιπποδρομιακής σύμβασης καθώς αυτή φαίνεται ότι δεν είναι αρκετή για την ιπποδρομιακή κοινότητα.  Επιπλέον ο ιππόδρομος είναι ζημιογόνος ειδικά τόσο κατά την περίοδο της πανδημίας, όσο και πριν από αυτή.

Από την άλλη πλευρά, ο ΟΠΑΠ ζητεί να μην καταβάλει στο ΤΑΙΠΕΔ μέρος του ετήσιου τιμήματος της άδειας των λαχείων για την περίοδο που υφίσταντο τα μέτρα περιορισμού της κίνησης, κατά την πανδημία. Η υπόθεση, πάντως, του Διαδικτύου δείχνει ότι τα κανάλια επαφών είναι ανοικτά και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει συμφωνία πάνω στα θέματα που σήμερα χωρίζουν τις δύο πλευρές.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΟΠΑΠ: Έλαβε άδεια για το Eurojackpot με κληρώσεις έως 120 εκατ.” στην πηγή:https://www.powergame.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ