Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Με στόχο το ίντερνετ επενδεύει όλο περισσοτερο η ΟΠΑΠ! Νέα εξαγορά!

Με στόχο το ίντερνετ επενδεύει όλο περισσοτερο η ΟΠΑΠ! Νέα εξαγορά!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Στο 84,49% ανέβασε πλέον το ποσοστό του στην εταιρεία SMGC που ελέγχει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο ο ΟΠΑΠ, μετά από εξαγορά επιπλέον μεριδίου 15,48%, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη το απόγευμα προς το Χρηματιστήριο,

Πιο αναλυτικά, ο ΟΠΑΠ γνωστοποιεί ότι σε συνέχεια των από 21 Απριλίου 2020 και 7 Αυγούστου 2020 ανακοινώσεών, η 100% θυγατρική της εταιρεία, OPAP Investment Ltd απέκτησε την Τετάρτη το προσυμφωνηθέν πρόσθετο έμμεσο μερίδιο 15,48% στην επιχειρηματική δραστηριότητα του Ομίλου Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο (SMGC), η οποία διεξάγεται από την εταιρεία Kaizen Gaming International Limited.

Μην μένεις πίσω στις εξελίξεις .
Βαλε το πρακτορείο σου στο ίντερνετ!

Η εξαγορά του ποσοστού, σύμφωνα με την ανακοίνωση έγινε έναντι συνολικού ανταλλάγματος 43,3 εκατ. ευρώ, πλέον αναλογούντων καθαρών ταμειακών διαθεσίμων. Επιπρόσθετα, η OPAP Investment θα καταβάλλει για τα έτη 2020 και 2021 earnouts, υπό τον όρο επίτευξης των κριτηρίων απόδοσης που έχουν οριστεί για την SMGC.

Μετά από την ολοκλήρωση της προαναφερθείσας συναλλαγής, η ΟΠΑΠ συμμετέχει συνδυαστικά με ποσοστό 84,49% στην SMGC, ενώ διατηρεί ποσοστό συμμετοχής 36,75% στην επιχειρηματική δραστηριότητα της Kaizen Gaming International εκτός Ελλάδος και Κύπρου, η οποία διεξάγεται υπό την επωνυμία «Betano».

Σήμερα όλα γίνονται από το κινητό τηλέφωνο.
Βάλε και το δικό σου το πρακτορείο στα κινητά χιλιάδων παικτών!
Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η OPAP Investment θα προβεί στην απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου επί της SMGC, άμα τη λήψη των απαιτούμενων εγκρίσεων από τις ρυθμιστικές αρχές και αρχές ανταγωνισμού.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Το 84,49% της SMGC (Kaizen, Stoiximan) ελέγχει πλέον ο ΟΠΑΠ “ : στην πηγή:https://www.liberal.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ