Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΟΠΑΠ: Τι προβλέπει η Optima για τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου

ΟΠΑΠ: Τι προβλέπει η Optima για τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι οι πιέσεις στα έσοδα λόγω της πανδημίας θα έχουν αντισταθμιστεί πλήρως από τις προσπάθειες περιορισμού κόστους. Το κόστος του νέου lockdown.

Ανθεκτικά μεγέθη στο τρίτο τρίμηνο θα ανακοινώσει η ΟΠΑΠ το τρίτο τρίμηνο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Optima Bank, σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί τη σύσταση “buy” και την τιμή-στόχο των 10,8 ευρώ για τη μετοχή. 

Άλλαξε πράγματα όσο ακόμα έχεις παίκτες στο πρακτορείο σου!
Χρησιμοποίησε τον ίντερνετ για να βοηθήσεις τις πωλήσεις σου
Δες πως θα το κάνεις εδώ

Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι οι πιέσεις στα έσοδα λόγω της πανδημίας θα έχουν αντισταθμιστεί πλήρως από τις προσπάθειες περιορισμού κόστους.

Ειδικότερα, προβλέπει ότι ο OΠΑΠ θα ανακοινώσει έσοδα (GGR) ύψους 380 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 3,4% σε ετήσια βάση, με τα EBITDA  να ενισχύονται 3,8% στα 103 εκατ. και τα καθαρά κέρδη να ενισχύονται 10% σε ετήσια βάση, στα 48,5 εκατ. ευρώ. 

Οσον αφορά στο νέο lockdown και το εκ νέου κλείσιμο των πρακτορείων, η Optima προβλέπει ότι η επίπτωση του Νοεμβρίου στα συνολικά EBITDA της χρήσης 2020 θα διαμορφωθεί στα 40 εκατ. ευρώ.

Ο OΠΑΠ ανακοινώνει αποτελέσματα τριμήνου στις 25 Νοεμβρίου, μετά το κλείσιμο του χρηματιστηρίου.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΟΠΑΠ: Τι προβλέπει η Optima για τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου “ : στην πηγή:https://www.euro2day.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ