Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Μαζεύτηκαν 34.262 € ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. 

Μαζεύτηκαν 34.262 € ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. 

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

To πρόγραμμα «Given’ Gain» αποτέλεσε μια από τις καινοτομίες του φετινού ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, καθώς σε κάθε δρομέα και εταιρεία που λάμβανε μέρος στον αγώνα έδινε την ευκαιρία να μαζέψει χρήματα για έναν κοινωφελή οργανισμό ή σκοπό της επιλογής του. Μαζεύτηκαν €34.262 ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού μαζεύτηκε από 28 δρομείς οι οποίοι έτρεξαν σε έναν από τους αγωνιστικούς δρόμους, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή πέντε εταιρειών που συνέλεξαν χρήματα μέσω της πλατφόρμας givengain.com, τρέχοντας στον Primetel Εταιρικού Δρόμου 5χλμ. Για έναν αγώνα όπως ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, όπου μετέχουν πάνω από 200 εταιρείες και συγκεντρώνει 15.000 δρομείς, η προοπτική συλλογής πολύ περισσότερων χρημάτων είναι τεράστια.Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν μέσω τoυ προγράμματος «Given’ Gain» και στη διοργάνωση του 2020. Μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης καμπάνιας, αναμένεται ότι το ποσό που θα μαζευτεί θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Μέσω της πλατφόρμας του givengain.com κάθε δρομέας ή εταιρεία μπορεί να εγγραφεί και να τρέξει για κάποιον κοινωφελή οργανισμό ή σκοπό. Ακόμα και αν Οργανισμός δεν είναι ήδη συμβεβλημένος με την πλατφόρμα, μπορεί να το κάνει εύκολα και χωρίς κόστος. Με αυτό το τρόπο ο καθένας μπορεί να τρέξει για τον σκοπό που θέλει και να βάλει το λιθαράκι του στην ενίσχυση μιας ευπαθούς ομάδας.

Πέραν της συνεργασίας με την πλατφόρμα givengain.com ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ στηρίζει το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα με το ποσό των €10,000, για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία, ενώ υλοποιεί το πρόγραμμα GoingGreen σε συνεργασία με τη Muskita, προκειμένου να μειωθεί ο οικολογικός αντίκτυπος και η διοργάνωση να καταστεί πρότυπο περιβαλλοντικής διαχείρισης για αθλητικά γεγονότα.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, που αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου, διοργανώνεται για 14η φορά 21-22 Μαρτίου του 2020. Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός συμμετεχόντων και το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον από το εξωτερικό, έχουν εξαπλώσει τη φήμη της διοργάνωσης πολύ μακρύτερα από τα όρια της Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.limassolmarathon.com και www.facebook.com/limassolmarathon.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο:O ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού πρόσφερε €34.262 μέσω του «Given’ Gain»  ” : στην πηγή: https://www.kerkida.net/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ