Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Ληστής εισέβαλε με μαχαίρι σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο κέντρο της Αθήνας

Ληστής εισέβαλε με μαχαίρι σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο κέντρο της Αθήνας

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Αντιμέτωπη με μαχαιροβγάλτη ληστή, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (4/1), η υπάλληλος, πρακτορείου ΟΠΑΠ, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «L&O», ο δράστης, μπήκε στο πρακτορείο στην οδό Κειριάδων, αρχικά σαν πελάτης, και όταν βρήκε ελεύθερο πεδίο δράσης, έβγαλε το μαχαίρι και απείλησε την υπάλληλο.

Επιτακτικά ζήτησε τα χρήματα και το θύμα στη θέα του μαχαιριού, φοβήθηκε και του έδωσε όσα χαρτονομίσματα, είχε στο ταμείο.

Mε 5  διαφορετικές οθόνες  των Live Pro της Master Bet προσφέρεις πάντα μια μοναδική εμπειρία με έγκυρα ζωντανά αποτελέσματα (μέχρι 90 αγώνες /οθόνη!)

ARVE Error: Invalid URL https://praktores.com/wp-content/uploads/2021/05/livepro-plus-new.mp4 in mp4

Αποτελέσματα – Φραγμένα παιχνίδια – Εκτός κουπονιού, Με & χωρίς κωδικό αγώνα – live score σε ΟΛΑ τα παιχνίδια του πρακτορείου και στα Ελληνικά –
Στατιστικά – Προγνωστικά – Νέα και άλλα πολλά !

Και στα κινητά των πελατων σας όταν μπαινου στο πρακτορείο σας!!

Μες με το κινητό σου στο app.masterbet.gr  και θα δεις !

Πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε

Ο νεαρός ληστής, πήρε τα χρήματα, βρήκε από το κατάστημα, και εξαφανίστηκε.

Η υπάλληλος ενημέρωσε την Αστυνομία, και στην οδό Κειριάδων, έφτασε πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης, και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις του

Από τις κάμερες ασφαλείας του πρακτορείου, είδαν τα χαρακτηριστικά του δράστη, «χτένισαν» την ευρύτερη περιοχή του κέντρου, αλλά δεν  εντόπισαν τον μοναχικό ληστή.

Το οπτικό υλικό με τις κινήσεις του δράστη, αναλύει κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πετραλώνων.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Ληστής εισέβαλε με μαχαίρι σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο κέντρο της Αθήνας ” : στην πηγή:https://www.lawandorder.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ