Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΚΟΠ και ΟΠΑΠ τίμησαν τις ομάδες Ήθους 2018-2019

ΚΟΠ και ΟΠΑΠ τίμησαν τις ομάδες Ήθους 2018-2019

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την ΟΠΑΠ Κύπρου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε απόψε στο ξενοδοχείο «The Landmark» με την κοπή της βασιλόπιττας, τίμησαν ομάδες με τα βραβεία Ήθους ΟΠΑΠ. Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, οι Υπουργοί Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και Άμυνας Γιώργος Σαββίδης και Σάββας Αγγελίδης.

Η βράβευση αφορούσε την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019 και στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ενισχύθηκε οικονομικά το Μέλαθρο Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955-59 για το σημαντικό έργο που επιτελεί.

Αναλυτικά οι ομάδες που τιμήθηκαν με το βραβείο Ήθους ΟΠΑΠ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019, λαμβάνοντας χρηματικό έπαθλο:

Πρωτάθλημα Cyta: Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου

Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας: ΑΣΙΛ Λύσης

Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας: Πέγεια 2014

Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ: Ροτσίδης Μάμμαρι

Πρωτάθλημα Ανδρών Futsal: Εθνικός Λατσιών

Πρωτάθλημα Γυναικών: Απόλλων Λυμπιών

Πρωτάθλημα Νέων U19 Α’ Κατηγορίας: ΑΕΚ Λάρνακας

Προαιρετικό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U17: Απόλλων Λεμεσού

Τιμήθηκαν επίσης ο Εθνικός Άσσιας ως ομάδα Ήθους του Πρωταθλήματος Νέων U19 B’ Κατηγορίας και ο Κούρρης Ερήμης ως ομάδα Ήθους για το Πρωτάθλημα Νέων U19 Γ΄ Κατηγορίας.

Οι ομάδες Ήθους προέκυψαν από τις βαθμολογίες των παρατηρητών οι οποίοι συμπληρώνουν ειδικό έντυπο στους αγώνες, βάσει των κριτηρίων που καθορίζονται από τη FIFA.

Τα κριτήρια αυτά είναι το θετικό παιχνίδι, οι κίτρινες και κόκκινες κάρτες, η συμπεριφορά παραγόντων, ποδοσφαιριστών και προπονητών, η συμπεριφορά των φιλάθλων, ο σεβασμός στις αποφάσεις των διαιτητών και ο σεβασμός στον αντίπαλο.

Το έντυπο fair play συμπληρώνεται και υποβάλλεται ηλεκτρονικά και στο τέλος της χρονιάς, προκύπτει αυτόμα

τα η ειδική βαθμολογία fair play των ομάδων και βάσει της βαθμολογίας αυτής, επιλέγονται οι ομάδες που βραβεύονται.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” ΚΟΠ και ΟΠΑΠ τίμησαν τις ομάδες Ήθους 2018-2019 “ : στην πηγή: https://www.alphanews.live/sports/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ