Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κέρδισε στα φρουτάκια αλλά την έπαθε!

Κέρδισε στα φρουτάκια αλλά την έπαθε!

Κέρδισε στα φρουτάκια και μέτα δείτε τι έπαθε!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Ελάχιστοι είναι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα τυχερά παιχνίδια και δεν πιστεύουν σε προλήψεις. Γούρια, δεισιδαιμονίες, ενώ ορισμένοι εξ’ αυτών είναι πεπεισμένοι πως κάθε μεγάλη νίκη, την ακολουθεί ακόμα μεγαλύτερη κακοτυχία.

Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθούμε με την ιστορία μιας γυναίκας, Μεξικανής υπηκόου, η οποία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα βίωσε και το καλό και το κακό «πρόσωπο» της θεάς Τύχης.

Μπες με το κινητό σου στο app.masterbet.gr  και θα έχεις όλες τις πληροφορίες για να διευκολύνεις την δουλεία σου   Δωρεάν

Αποφάσισε να επισκεφθεί ένα τοπικό καζίνο στην περιοχή που διέμενε, με σκοπό να ποντάρει λίγα χρήματα. Τελικά, μετά από ώρα είχε καταφέρει να κερδίσει 1.200 δολάρια, ένα πολύ σημαντικό ποσό για την οικονομική κατάσταση που βίωνε εκείνη την περίοδο. Δίχως να θέλει να ρισκάρει τα λεφτά αυτά, πήγε στο ταμείο για να τα παραλάβει.

Εκεί όμως ξεκίνησε να σταματάει η τύχη της. Ζητήθηκε το διαβατήριό της, αλλά δεν διέθετε. Στη συνέχεια του ελέγχου, αποκαλύφθηκε πως δεν είχε καν άδεια παραμονής στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Με το app.masterbet.gr το πρακτορείο σου θα βρίσκετε στα κινητά των παικτών της περιοχής σου!

Τελικά, δυστυχώς για την ίδια, όχι μόνο δεν της παραδόθηκε το ποσό που κέρδισε, αλλά με συνοπτικές διαδικασίες, επισημοποιήθηκε η απέλασή της.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Πρώτα κέρδος, μετά… απέλαση” στην πηγή: https://www.slot.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ